Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
z tego, co mi wiadomo, wiele kobiet z PCOS zachodzi w ciążę i rodzi zdrowe dzieci
Czy możliwe jest PCO jeśli wyniki badań hormonalnych są wporządku i tegoż zespołu nie potwierdzają?
Lekarz miesiąc temu stwierdził co prawda, że moje jajniki nie wyglądają na policystyczne, ale w 10 dc były po 4 pęcherzyki (3, 4 mm) na każdym i nie było owu do końca. Może tak być, że PCOS ujawnia się dopiero u mnie w ten sposób? No i co zbadać by potwierdzić/ zaprzeczyć (LH i FSH już mam oba wysokie, ale stosunek koło 1, ale chyba w następnym cyklu powtórzę je)

Najlepiej nie mysleć za dużo o PCO, a zwyczajnie brać się do dzieła! 

stwierdziłam że to może czas na chwilę wytchnienia, brałam normalnie duphaston i teraz jestem już 5 dzień po odstawieniu i nadal nie przyszła.... zawsze była na 3 dzień po odstawieniu. Obawiam się że coś musiało się mocniej rozregulować, do tego przez ostatnie cztery dni ostre bóle w podbrzuszu (dziś jest już spokojniej). Tak sobie siedzę i czytam wszystkie wpisy szukając historii która pomoże mi naładować ponownie akumulatorki
stwierdziłam, że nie można tylko brać, więc postanowiłam opisać również swój przypadek.

to już siódmy cykl starań... kiedyś się uda! w piątek 8 dc i pierwszy monitoring w tym cyklu, zobaczymy czy ruszy....
piszesz,że chodzisz do gin a może powinnaś do endokrynologa on jest specjalistą od hormonów a ona może nie ma takich kompetencji