Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja tez wierze że i mi również pomoze ujrzeć wkoncu upragnione dwie kreseczki na teście.... musimy pozytywnie być nastawione,są dziewczynny które dzieki laparo maja już swoje wyczekiwane pociechy i my się doczekamy:)))czekam na relacje z operacji:) bo wierze ze to mi pomoze:)
Umnie też będzie pierwszy raz,narazie jakos się nie stresuje ale wiem że jak przyjdzie co do czego to pewnie ze strachu osikam się hehe,ja najgorzej boje się narkozy:( ....na sama mysl mi slabo, nigdy nie mialam operacji:/
Będę w szpitalu publicznym! Dziewczyny dzwoniłam do mojego lekarza w PL,popytałam go trochę i z tego co się dowiedziałam doba pobytu to 300zł a laparoskopia w granicach 1500-1800zł.to zależy od operacji,więc nie jest tak strasznie!!Co sie nie robi by mieć tego upragnionego dzidziusia:) czy bedziesz lezala w szpitalu publicznym i placila za zabieg czy bedziesz w prywatnej klinice.
Wiara czyni cuda...dzięki temu wkoncu udało ci się:)Trzymam mocno ale to mocno kciukasy oby było wszystko w porządku i żeby fasoleczka bez zadnych problemów rosła:)Cieszymy się razem z Tobą:)Ja wierze mocno że po laparo i mnie się uda ujrzeć dwie kreseczki:-) Dziewczyny!!!!! Dokladnie po roku I 8 miesiacach staran, 4 torbielach (5 w sumie) I 3 owulacjach wczoraj zobaczylam druga kreseczke!!!!!!
Ja to już oszaleje chyba,tak bardzo chcemy dzidziusia a tu tak ciężko nam idzie:(ale dobrze że wiem co mi jest i że mój lekarz kieruje mnie na laparo...cieszę się bo jak twierdzi wtedy pójdzie jak po maśle....oby tak się sprawdziło:) A u Ciebie którego laparo??trzymam mocno kciuki i bez stracha zapierdzielaj...trzeba myslec o tym że to na pewno nie pogorszy tylko może pomóc:))))) to we dwie w to wierzymy:)