Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie wiecie co to może być?! Uaktywniła się mojej córce jakaś alergia, przypominało to z początku opryszczkę ale zastały takie bąbelki wokół ust. Mniejsze niż przy opryszczce (przypominają kaszkę). Byłam u pani dermatolog i alergolog z tym i okazuje się, że jest uczulona prawie na wszystko ale znowu jak powtarzaliśmy testy po pół roku restrykcyjnej diety to nie wyszło nic. To tak jak by była i nie była uczulona na zmianę. Spotkała się któraś z was z tym. Może to uczulenie na jakiś środek chemiczny?
czyli nie spisuja sie dobrze one tylko zaleczaja efekt. tylko pytanie, efekt czego?
bo u nas t ewidentnie pokarmowka i kontaktowka... o tym, ze idzie w strone astmy to juz nie wspomne nawet....
I moje pytanie: czy winowajcą może być sok pomarańczowy ( dosłownie umoczyla usta rano), skoro pokrzywka wylazla późnym popołudniem??"
a powiedz czy Mery ma garaczke albo cos dodatkowo typu bieguna czy tylko ta pokrzywka?
to, ze wywalilo jej kilka dni po odstawieniu malin to luz bo organizm troche czasu potrzebuje na oczyszczenie z alergenu (ja po antykach mam wysypke 3-4 tygodnie).
Magdalena, a od kiedy jesteście na wakacjach? Czy wysypka pierwszy raz pojawiła się właśnie poza domem?
No i co z tymi śladowymi ilościami alergenów w niektórych produktach? To też naprawdę szkodzi?
Moj maly na skaze, ale sladowe ilosci mleka z herbatnika powodowaly u niego co najwyzej wysypke na policzku,