Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja smiem oglosic ze doszedl do mnie krem tezejacy w 30min filizanki, sloiczki, bigle 925 wiec dziewczyny dzis bede realizowala Wasze (oplacone) zamowienia:) takze jutro pewnie pojda wysylki :)
pomysł fajny ale bym zostawiła miejsce na zdjecie lub spytała... To ze kochała męża to wiadomo i że tęskni itd ale nie wiem czy np ja chciałabym taki prezent... no wiecie to dzień babci a to tak jak ja bym na moje imieniny tego dnia zresztą przypadające dostała oprawione zdjęcie mojej nieżyjącej mamy... nie wiem czy mnie rozumiesz... może jednak będzie wolała zdjęcie wnuka czy kota czy gwiazdki ;) ja zrobiłabym miejsce na zdjęcie i po daniu prezentu powiedziała spytała co chcesz by tu było... co myslicie na ten temat
jej ale cudne.az mi sie chce takie cuda tworzyc
ale po namysle mi sie odechciewa nie mam cierpliwosci
przy ptaszkach też mi się tak wydawało, i kilka razy prułam początekTamta była do nauki w sumie ;) i teraz już leci fajnie i lewa str robótki wygląda też nieźle (w porównaniu z ptaszkami) ale nawet krzyzyka zrobic poprawnie nie umisalam
Organizuję kiermasz dla chorych na nowotwór (przy współpracy UR Rzeszow) i mam pytanie, czy może chciałybyście swoimi pracami wspomóc chorych (może to bys nawet 1 przedmiot)? do 28 listopada zbieram prace!
A co to mogłoby być? Ja raczej nie umiem takich rzeczy jak modelina czy haft robić ale decoupage wychodzi mi chyba nieźle,może jakieś ozdoby świąteczne,bombki ect