Natalia mój eM zobaczyl i nie uwierzyl ze to sztuczne:) Chciał zjeść . Piękne rzeczy naprawdę jak patrzę na te nadgryzione czekoladki to ślinka mi cieknie :) Postaram się jutro zrobić zdjęcia i wrzucić. Pomyślę tez co mogłabym zrobić na akcję charytatywną. dziewczyny zawsze można poprosić o jakieś info odnośnie tej akcji,,,sa przecież plakaty,ogłoszenia:)
wydarzenie a fb www.facebook.com/events/1408682849368103/ chętnie Was do niego zaproszę albo dodajcie się same, tutaj na pewno pojawią się zdjęcia i informacje co dostałam od kogo Ja i koleżanka Paulina zbieramy wspólnie przedmioty na kiermasz https://www.facebook.com/photo.php?fbid=528875087207891&set=pcb.232386643591800&type=1&theater zachęcam też do licytacji opaski którą przekazałam dla Kubusia.
Zaczęło się od potrzeby podpisania rzeczy do żłobka, a nie chcieliśmy podpisywać markerem więc mąż w wakacje nauczył się haftować. Teraz idzie mu to coraz sprawniej.
pierwsza praca:
Dla miłośnika kolei:
Na chrzest dla Lili (potem trzeba było wyedytować jedno "n"
wow dziewczyny jestescie uzdolnione nie ma co ! Malutka koniecznie sie pochwal....
ja Wam musze wkleic bo dzis przysszly materialy... w koncu dlatego JUTRO juz na milion % nadaje Wam przesylki
Czerwinka mam dylemat... na zdjeciu cola i frytki na talerzu... ale... nie wiem czy zamontowac je na talerzu czy zrobic z brystolu opakowanie na frytki (tylko boje sie ze jak ci cos kapnie czy cos to sie ten brystol zmoczy i bedzie do wyrzucenia w sumie...) mysl...i daj znac ja dzis montuje patrzcie co mam
Torciki jagodowe
Serniczek bananowy
a teraz lece lepic rico i smerfetke :) aa i hello kitty :P
Ide na zywiol z tymi tortami tamte czekoladowe Domino mi cos na nie polozyl ot i sie popsuly :P dzis bede robila kolejne ale najpierw skupie sie na zamowieniach :)
Dziewczyny serca szyje recznie, wypelnienie jak do pluszakow (nie wiem jak to sie nazywa) i woreczek z lawenda, wiec pachna i sa miekkie sprzedawac bede wkrotce na e-buy, ale jak juz wspominalam mieszkam w uk i nie bedzie sie wam oplacalo, bo przesylka droga ale jak ktos bedzie chcial mimo to, to dawac znac ja chetnie ;) . Ciesze sie, ze wam sie podoba
Asia wyżej pomaga w aukcji charytatywnej. Ludzie oddaja coś swojego lub robią(jak ja np :)) a inni licytują. Pieniążki z tej licytacji są przeznaczone dla Kubusia który urodzil się ze zrośniętymi paluszkami u ręki i jedną krótszą nóżką. Był już mecz i extra kalendarz z pięknymi paniami a teraz ta akcja jest organizowana. Mam nadzieję że nic nie pomyliłam A propo kotków cieszę się że Wam się podobają.To miłe bo wiem że mogą się sprzedać i pomoc. Moja córka zgarnęła pierwszego prototypa i miętosi go i chodzi z nim wszędzie. A jak robiłam pozostałe to pytała"mama lobis mi kota" a ja jej mówiłam że robimy kotki dla chłopczyka który jest chory. Potem jak ktoś przyszedł to wołała"mama robi koty dla chopaka" A dziś jak ją z przedszkola odbierałam to panie mnie pytały o co z tymi kotami chodzi bo caly dzień mówi "mama lobiła ci(trzy) koty dla chopaka". Pomijając że kotów było pięć to wszystko się zgadza
Ja mam piesa który gra mi na nerwach ... Hehe ... Zablokowali mi ważność konta więc jak coś to szeptajcie ... Wasze przesyłki jeśli nie doszły dziś to będą jutro bo szły priorytetami :..komp mi nawalil IDE spać, miłych robotek
Dla Chrzestnej Syna powstała taka kartka :) Spotkała sie z uznaniem ale mnie wymęczyła bo i czarna kanwa i baaaardzo drobna (14 ) są zdecydowanie nie na moje oczy :(