Agunia, a moglabys podzielic sie wzorem? Kiedys znalazlam gotowca ale zdjecie w zlej jakosci i nie dalam rady liczyc krzyzykow. Ja wlasnie krzyzykuje Jezusa (w jednym kolorze), jak skoncze to tez wstawie.
hmm wzór "przerysowywałam" ze zdjęcia haftu w necie... mam na duży linka (zaczełam robić na grubszej kanwie i będzie to około formatu A4) TUTAJ KLIK LINK a mały wzięłam z tego zdjęcia (na nim lepiej widać niż na moim TUTAJ KLIK
<3 daj znac jak sprawuja sie bigle 925 bo nie wiem czy warto kupic wiecej na zapas w tygodniu bedzie masa nowosci :) zreszta teraz tez je mam ale nie mam sily wklejac
Treść doklejona: 27.11.13 23:52 dobra znlazlam sile ale to trzymajcie sie :P
Moje nowe. Jak ktoś jest chętny na taką proszę o szept. Wg mnie wyjątkowo urokliwe Chyba najładniejsze jakie zrobiłam do tej pory Będą jeszcze w kolorach: pomarańczowo-żółto-czarne, zielono-żółto-czarne, szaro-biało-czarne, brązowo-przezroczyste. Nie robiłam hurtowo bo na moją chudą łapkę(15 cm) potrzebne są malutkie więc ewentualnie muszę znać wymiar jaka miałaby być długa.
nataliaa ach te twoje ciacha uprzedzaj przed dodaniem bo przez ciebie ciągle mam ciągle ochotę na słodycze i nawet nutelle kupiłam kiedyś po zobaczeniu twoich nutellowych kolczyków.
Jest kilka dziewczyn biżuteryjnych więc spytam: Ma któraś chęci zrobić kolczyki 1. klucz wiolinowy i skrzypce - (srebrny - posrebrzany binkl (czy jak się to nazywa) 2. kotek - mały, blisko ucha ale raczej nie na wkrętce? Ewentualnie jaki by był koszt takich? Chciałabym zrobić radochę moim Kobietkom (17 i 10lat) i tak pomyślałam o czymś takim :P
Agunia w zależności od wielkosci, użytych materiałow: modelina, szkło. plastik, sznurek lub inne tworzywa oraz czy bigle srebrne lub nie (otwarte,zamknięte-angielskie...) u mnie ceny od 10zł do 25zł
Dawno mnie tu nie bylo, bo komp przez wirusy wogole nie chcial sie wlaczyc a jak juz sie wlaczyl to forum nie dzialalo :( a wiec troszke moich nowosci :) bylam na dwoch kiermaszach i byly mega udane :)
troche sie rozpedzilam - wybaczcie kieruje Was na BLOG moze jutro uda mi sie pofotografowac kolejne nowosci
Treść doklejona: 26.12.13 14:44 Dziewczyny jakby ktoras chciala sie pobawic modelina to mam do sprzedania w atrakcyjnej cenie 3kostki modeliny i 9form do modeliny :) rowniez nowych (sa mi zbedne, nie mam pomyslow na wykorzystanie owych wzorow)