bardzo mi milo :) zaraz maz w koncu przytarga mi rzeczy po kiermaszu wiec porobie fotki (nie wiem czy uda sie cos nowego sfotografowac, bo praktycznie wsyzstko co nowe poszlo do ludzi )
mam 7form M&M duzy herbatnik bulka pierniczki (pani pierniczkowa i pan piernik) Toffifie Gofr serduszkowy lody (dwa lody na formie) i 3 modeliny biala (z brokatem) cielista turkusowa
formy po 15zl/szt (najchetniej sprzedam je w calosci -ich wartosc od 15-25zl - sa nowe) modelina po 7zl (najtaniej na allegro 7,40zl - ja kupilam za 8,99zl;/ale kit)
No własnie musiałam wy myśleć coś co nie jest kominem ani tradycyjnym szalikiem który robi bułę na przedzie lub na tyle pod kurtką ... i padało na krótki szalik w dziurą :) przez którą można przewlec końcówkę :)
PENNY czy Ty robisz jeszcze te kocyki Minky? czy moglabys napisac cene + wysylka polecona... bylabym zainteresowana, ale nie wiem czy w tym miesiacu :P
Dziewczyny szydełkujące bardzo bym prosiła o rozpisanie takiej pięknej ,małej czapeczki dla małej damy plus jakąś sukieneczkę jak któraś ma albo wiecie na jakiej stronie mogę to znaleźć, bo moja księgowa chce zrobić dla mojej małej ale potrzebuje rozpisanego najlepiej tak by wielkość się zgadzała.
dziekuje dziewczyny ciesze sie, ze sie wam podobaja!
A wyjasnie tylko, ze to pochewka na iPad mini, albo maly tablet
Treść doklejona: 23.01.14 10:10 aaa materialy.. zajzyjcie na angielskiego ebaya- mnostwo jeszcze piekniejszych http://www.ebay.co.uk/itm/100-Cotton-Fabric-by-the-METRE-/281005848946?pt=UK_Crafts_Quilting_ET&var=&hash=item416d40f972
Marianna, jeśli Ci pomoże, to zajrzyj, długo się czeka, ale warto ;> wysyłka w większości darmowa http://www.aliexpress.com/category/4/textiles-leather.html?tracelog=allcategoriesabtestB Tylko trzeba się rozglądać,bo czasami jako minimum podają parenaście metrów, więc trzeba być uważnym,bo potem na święta dostaje się 25 metrów czerwonej wstążki... :D
Super :) A teraz pytanie czy ta tańsza mi wystarczy jak na początek? Bo 600 to trochę przybogato jak na moją kieszeń :) Ale juz na tą za 360 mogę sobie pozwolić
czyli od wczoraj są :) Ja przez wiele lat miałam starego niezawodnego singera, niestety wydarzył sie mały wypadek przy przeprowadzdzce... Byłam zmuszona szybko kupić nową, bo maszyna jest mi potrzebna często a z pieniędzy się wypłukałam na umeblowanie mieszkania...suma sumarum kupiłam jedną z najtańszych na allegro i spisuje się znakomicie