Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po tym ile ja miałam chwastów w swoim ogrodzie, ile perza, mleczy, mimoz i innych rozsiewających się z zastraszającą prędkością chwastów, to musiałam dużo czasu poświęcić na wyedukowanie się jak tego się pozbyć. Ale muszę powiedzieć, że tam gdzie działaliśmy, tam się udało. Niestety na dole odrodu musieliśmy na jesień wszystko roundupem potraktować, bo tam trawy już prawie nie było. I teraz właśnie będziemy od nowa tam trawnik zakładać.
Przychodzę do was z problemem, otóż postanowiłam se wyhodować kwiatki na balkonie (nowe mieszkanie, nowy balkon i nowa ja w roli "ogrodnika"). Między innymi zasiałam maciejkę. Posiałam co 10x15 cm po 2 ziarenka do każdej "dziurki". No i z każdej "dziurki" wyrosły mi po 2 roślinki. Teraz moja maciejka ma z 5-6-7 cm i zaczyna się kłaść... DLACZEGO?????
Dodam jeszcze że podlewam
no i balkon ma ekspozycję południową więc światła też dużo. Czy macie jakieś doświadczenia z maciejką?Dlatego ja do doniczek kupuję już gotowe rozsady.

i nie wiem co mam robic. Mam nadzieje ,ze nie jest jeszcze za późno ,a ziemie tez mamy nie najlepsza taka gliniasta i kompletnie sie nie znam na tym ,wiec liczę na jakieś rady