Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Będzie nią moja przyjaciółka (mężatka). Na świadka chcielibyśmy mojego brata, on się nawet zgodził, ale jego żona ma wielkie "ALE", bo nie chce w Kościele siedzieć sama.... Szantażuje jego i mnie, że jak nie zmienimy zdania to ona nie przyjdzie.... Co o tym myślicie? Jak to wygląda u Was? Macie samotnych świadków czy z osobami towarzyszącymi?
 Będzie nią moja przyjaciółka (mężatka). Na świadka chcielibyśmy mojego brata, on się nawet zgodził, ale jego żona ma wielkie "ALE", bo nie chce w Kościele siedzieć sama.... Szantażuje jego i mnie, że jak nie zmienimy zdania to ona nie przyjdzie.... Co o tym myślicie? Jak to wygląda u Was? Macie samotnych świadków czy z osobami towarzyszącymi?

,
,

z ty ze dzieci tylko po mezu i wiecie jak mi to wszystko ulatwia zycie !!! Nie musze wszedzie zmieniac moich danych ( mam na mysli roznie strony internetowe tj.allegro )
 z ty ze dzieci tylko po mezu i wiecie jak mi to wszystko ulatwia zycie !!! Nie musze wszedzie zmieniac moich danych ( mam na mysli roznie strony internetowe tj.allegro )   i jakos mi z tym dobrze, a decyzje o pozostawieniu mojego nazwiska podjelam juz duzo, duzo wczesniej
  i jakos mi z tym dobrze, a decyzje o pozostawieniu mojego nazwiska podjelam juz duzo, duzo wczesniej  
       Ja mialam 2 dniowe wesele i wystawilam dwie pary butow z pierwszego i drugiego dnia
 Ja mialam 2 dniowe wesele i wystawilam dwie pary butow z pierwszego i drugiego dnia  i sie sprawdzilo mialam wesele z poczatku czerwca a jak pamietamy w zeszlym roku w weekend majowy spadl snieg takze obawy byly ogromne a dodam tylko ze u mnie 2 dzien bylo m.in. grilowanie na dworze
 i sie sprawdzilo mialam wesele z poczatku czerwca a jak pamietamy w zeszlym roku w weekend majowy spadl snieg takze obawy byly ogromne a dodam tylko ze u mnie 2 dzien bylo m.in. grilowanie na dworze  

\
\

,
,
 no a teraz musze sie za siebie wziaść i troche ciałka zrzucić bo sie w suknie nie zmieszcze...
 no a teraz musze sie za siebie wziaść i troche ciałka zrzucić bo sie w suknie nie zmieszcze... ,
,