Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Hope a pokaz jaką mialas na sylwestra?widzę ze podoba ci sie to co mi.
szukam właśnie olowkowej dopasowanej ale jeszcze nie znalazłam.

Czemu nie pozwalacie sobie na "tradycyjną" czy "normalną" suknię ślubną?
 Otóż moja teściowa męczy mojego męża o nasze kartki z życzeniami, które dostaliśmy od gości. Chce żebyśmy jej przywieźli, bo ona chce sobie pooglądać i poczytać. Już myślałam, że o tym zapomniała, bo od ślubu minęło 1,5 roku, a jej nagle znowu się przypomniało i opierdziela mojego męża, że jeszcze nie uporządkowaliśmy (moja wymówka, żeby nie pokazywać
 Otóż moja teściowa męczy mojego męża o nasze kartki z życzeniami, które dostaliśmy od gości. Chce żebyśmy jej przywieźli, bo ona chce sobie pooglądać i poczytać. Już myślałam, że o tym zapomniała, bo od ślubu minęło 1,5 roku, a jej nagle znowu się przypomniało i opierdziela mojego męża, że jeszcze nie uporządkowaliśmy (moja wymówka, żeby nie pokazywać  ) i KAŻE mu przywieźć. Zastanawiam się po jaką cholerę chce przeglądać nasze kartki, wiem, że może nie ma tam nic osobistego, ale po co jej to? I już sama nie wiem, czy moja reakcja wynika z mojego nastawienia do niej, czy jednak ona jest dziwna
) i KAŻE mu przywieźć. Zastanawiam się po jaką cholerę chce przeglądać nasze kartki, wiem, że może nie ma tam nic osobistego, ale po co jej to? I już sama nie wiem, czy moja reakcja wynika z mojego nastawienia do niej, czy jednak ona jest dziwna 

flavia a co do zdjęć to pewnie obejrzeli tylko nie chca sie pochwalic:)
ale z drugiej strony przeciez tam niema nic osobistego wiec podeslijcie jej niech sobie zobaczy i bedzie spokoj... to tylko kartka zyczeniami przeciez...:)

ziewczyny a mialyscie na swoich przyjęciach ślubnych ,takich skromnych do 20-30 osób

Płaciliśmy 1700zł. (okolice Warszawy).
My mamy znajomego ze sprzętem więc w ramach prezentu zagrał by ale nie chcemy :)
 ale jak bedzie to sie jeszcze zastanawiam
 ale jak bedzie to sie jeszcze zastanawiam