Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Nie wiem sama dlaczego, ale coraz bardziej się przekonuję do tego wiaderka. W Polsce dopiero robi się to popularne, a nie jest to wcale taki nowy wynalazek. Muszę jeszcze z tym naszym kolegą osobiście porozmawiać chyba, żeby się upewnić i wypytać o szczegóły ;) Oni mają Tommy Tub i są bardzo zadowoleni, tej podstawki nie mają i mówią, że o dziwo jak wiaderko jest wypełnione wodą i ich dzieckiem, to jest stabilne bardzo.

Ja myślę, że problem też trochę tkwi w nazwie, no bo kto to widział, żeby dziecię w wiadrze kąpać
penny moja Iwi w życiu kolki nie miała a tego wiaderka to ja nawet na oczy nie widziałam.....więc to nie reguła
może niejasno się wyraziłam, pisząc o związku. Na pewno nie chodziło mi o sztywny związek ;) u nas debata trwa i nadal nie wiemy na co się zdecydować. Ja to bym najchętniej się razem z małą kąpała pod prysznicem, bo mam bardzo duży z wygodnym siedzeniem i wodą, niekoniecznie płynącą z góry. No ale to chyba nie przejdzie 

jakoś sobie tego nie wyobrażam, żebyś mogła ją wtedy trzymać tak jak potrzeba i żeby było ci wygodnie....
)
oj raczej noworodka nie będziesz kąpać ze sobą w brodziku jakoś sobie tego nie wyobrażam, żebyś mogła ją wtedy trzymać tak jak potrzeba i żeby było ci wygodnie....

A masz dobrze dobrany lejek do sciagania?
ale jak piersi miękkie, to już nie działa, ciężko mi ściągnąć więcej niż 15 ml z jednej piersi w tym przypadku.
może to głupie pytanie jest, ale po co ściąga się mleko z miękkiej piersi?
Hanny, sciaganie nie powinno Cie bolec, nawet przy elektrycznym
) i ceny mnie rozwalily. Wieeem, ze takie chicco polly jest na pewno super ekstra, ale cena jest jak dla mnie nie do przyjecia.

dziewczyny wiem że było już o tym 1000 razy ale nie chce mi się szukać potrzebuję niani elektronicznej jakiejś niedrogiej.

mam go przy sobie jak jem kolację czy wieszam pranie
i jak spałam na tym samym piętrze a w innym pokoju to w nocy sobie zerkałam na mała
nie zaglądam jej do pokoju czy do łóżeczka, ale lepiej sie czuje jak moge spojrzec i widzę że spokojnie spi