Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak kładę się później spać wystarczy jak mu powiem " oddaj kołdrę - masz rogala " to ma uśmiech jakby dostał najlepszy prezent pod słońcem
No u mnie się nie sprawdziła ta poducha z otworem - jeszcze bardziej bolało, a na rogalu siedziałam normalnie :)
zdecydowanie różnił się od tego co mam przede wszystkim granulatem w środku i tym jak się układa
Natomiast te "zwykłe" też mają ściągane pokrowce
, jakoś nerowowo się kręcę w nocy, bo kilka koleżanek ma tą samą poduchę i żadnej nic się nie potragało.
.
[/urlJa mam poduchę z motherhood i bardzo sobie chwalę, śpię z nią od 15tc.

[/url

(wczoraj jedna urodziła,to do grudnia jej maluch już wyrośnie
)
czy to dobry pomysł aby zdecydować się na pieluchy typu pampersy

...a jeżeli chodzi o używane rzeczy to ja jestem troszkę "anty"nastawiona,może dlatego, że to jest moje pierwsze dziecko(na które czekałam 13lat) i chcę mieć wszystko naj
. Po dzieciach koleżanek się nie "brzydzę",ale jeżeli chodzi o lumpeksy to już tak-byłam może ze cztery razy i ja nie umiem w takich sklepach kupować...może jeszcze kiedyś zmienię zdanie...
. Na poczatku czlowiek szuka, zeby znalesc czas na pojscie do kibelka, a gdfzie tu wielo prac jeszcze
. Ale znam Mamy, ktore rade daja i je szczerze podziwiam
Chyba tak trzeba popróbować . Bardziej chodziło mi o to czy tetra , czy jednorazówka na początku .

Nasz się urodził 56 cm, a ubieraliśmy go tylko w 62, bo mniejszych nie mieliśmy... Tylko rękawki były za długie i nogawki, a to się da przeżyć ;)

]