Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
May tez mamy mate gigant z tiny love... moja leżała na dywanie, na samych panelach wg mnie za twardo....
My dostaliśmy wczoraj na pół roczku matę piankową puzle skip hopa i mogę polecić. Jest gruba i nie ma aż tylu elementów wyjmowanych. No i komórki fajne. Ignaś jest zachwycony :) ale fakt, że jak zacznie się przemieszczać to mata nie wystarczy. No ale do zabaw na siedząco jest super. I ma etui więc można Np. ze sobą zabrać w razie czego.
Vaniliova, czyści się bardzo łatwo bo nic w nią nie wsiąka. Jest pokryta jakąś taką warstwą śliską. O kurzu się jeszcze wypowiedzieć nie mogę ale na pewno jest solidnie wykonana.
Również używamy puzzle skip hoop. Bardzo prosto się je czyści, niestety jest to czasochłonne. U mnie w mieszkaniu bardzo się kurzy, jeśli nie składam to przecieram i dwa razy.
Dziewczyny, polecicie mi jakąś dobrą niańkę elektroniczną?
Polecam grube, długie, trójkątne, niełamiące się kredki. Trójkątne uczą prawidłowego trzymania kredek, to już wstęp do pisania.
przyda się mała lampka dające słabe światło którą będę mogła włączyć jak się mały obudzi
Dziewczyny gdzie można kupić w przystępnej cenie niemowlęcy kocyk bawełniany?
przyda się mała lampka dające słabe światło
Co do toreb SkipHop to ja kupowałam niedawno i wiecie, że najnowsze modele mają na górze ekspres zamiast magnesu :) mi akurat na ekspresie dość mocno zależało, więc się cieszę, że przypadkiem na to trafiłam
daje łagodne światło a i tak przykrywamy ją czymś, żeby było ciemniej :)
Minky kocykow? czemu one sa takie polecane?