Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ale mówisz o teściach tak ?
Może dlatego, że mi się moje piersi podczas karmienia na początku nie podobały... były wielkie i twarde jak piłki do koszykówki i każdy facet się na nie patrzył
Teraz już malutkie i mogę sobie je ładnie schować podczas karmienia
W sumie to Wam zazdroszczę, karmienie piersią jest piękne, cudowne :) Penny![]()

Hehe nie no nic takiego Wiem z Twoich postów, że mieszkasz na antypodach, ale powiem Ci że ja mam rodzinę w takiej głuszy, że gdybym tam u nich mieszkała, to chyba bym sobie nawet laktator na zaś kupiła stąd moja uwaga o lesie

).
A co do nożyczek, to ja jestem fanką tych z canpola :) lubię je, nie za zaokrąglone końcówki, tylko za to, że dobrze tną i są cieniutkie, także ja polecam szczerze :)
Dziewczynki a będziecie kupować ubranka w rozmiarze 56 czy tylko 62 ?
Ale po małej Majce spodziewam się też maleństwa(obym się nie przeliczyła). Jak ona się urodziła 2844 i 50cm, to w 56 topiła się przez jakiś czas
w szpitalu używałam wkładek poporodowych, a już w domu najzwyklejszych podpasek.
Niewygodne, nie trzymało się majtek, a idź w cholerę

na pewno na pierwsza linie to bede potrzebowala takich luzniejszych i wyzszych, zeby to wszystko wlazlo do tych gaci. A potem tez wyzsze, zeby w rane nie uwieraly. A po dwoch dniac to juz zwykle bawelniane, i podaski. Tylko teraz kupie bawelniane juz przed porodem, bo w szpitalu to zlecilam mezowi i siostrze i zadne z nich nie kupilo odpowiednich. Az siostra mi jakies swoje przyniosla, ktore miala nowe (na treningi zaklada). Teraz musze poszukac, zeby byly wysokie - nad rane i konieczie czysto bawelnianie.
mój szpital każe zabrać ze sobą kosmetyki do pielęgnacji dla maluszka, ale już nie precyzuje jakie. Co powinnam zabrać?
[/url]
[/url]