Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

;

A pieluchy tetrowe o jakiejś konkretnej gramaturze kupowałyście? Czy obojętne? Prostokątne czy w kwadracie?
A jakie macie wanienki? Czy taka o dł. 100 cm (z odpływem) będzie OK?
Mogę polecić na allegro użytkownika magmaris

Ty masz wprawę!
Chyba będzie jak za poprzednim razem, że na początku mąż kąpał

), ale drainette (z siateczką, nieprzepuszczająca substancji). Ktoś wie?
[/url
[/url]
;
[/url
[/url]Kupuję ciuszki w lumpusiu po 5 zł,
;
marion, dla mnie po 5 zl za sztuke to drogo;-P
;
;
A może lepiej plyn do prania - są takie dla niemowlakow?
[/url
[/url]
[/url
[/url]
;
a co polecacie na wyjście ze szpitala (termin początek kwietnia) jakiś lekki kombinezon? nawet jak będzie słoneczko i w miarę ciepło?
;
nie bede szumiala, nie bede chodzila na palcach, bujala, wozila w wozku, wozila samochodem, w sensie, zeby dziecko zasypialo tylko przy okreslonych upodobaniach. ma sie nauczyc spac normalnie w normalnym otoczeniu, bez jakis cudow.
;
Ej no seryjnie mi pożółkły od mm. Niby były wyprane i czyste ale jak po kilku miesiacach je wyciagnęłam z kartonu żeby sprzedać to okazało sie że wszystkie bylu odbarwione pod szyją.
ja te ciuszki które dostałam od siostry, leżały 4 lata w reklamówkach były poplamione i bardzo zszarzałe. Włożyłam do miski nasypałam proszku do białego Dzidziuś i pozostawiłam na dwa dni, później do pralki na 60 stopni i ciuszki jak nowe, śnieżnobiałe i bez plam :-)
.
kurcze, a ja bym sie bala uczyc dziecko spania przy jakis szumach.
moje ma sie nauczyc zasypiac przy normalnym zyciu, nie bede szumiala, nie bede chodzila na palcach, bujala, wozila w wozku, wozila samochodem, w sensie, zeby dziecko zasypialo tylko przy okreslonych upodobaniach. ma sie nauczyc spac normalnie w normalnym otoczeniu, bez jakis cudow.
na szafki, szuflady itp.?
;
kurcze, a ja bym sie bala uczyc dziecko spania przy jakis szumach.
moje ma sie nauczyc zasypiac przy normalnym zyciu, nie bede szumiala, nie bede chodzila na palcach, bujala, wozila w wozku, wozila samochodem, w sensie, zeby dziecko zasypialo tylko przy okreslonych upodobaniach. ma sie nauczyc spac normalnie w normalnym otoczeniu, bez jakis cudow.
[/url
[/url]