Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A pieluchy tetrowe o jakiejś konkretnej gramaturze kupowałyście? Czy obojętne? Prostokątne czy w kwadracie?
A jakie macie wanienki? Czy taka o dł. 100 cm (z odpływem) będzie OK?
Mogę polecić na allegro użytkownika magmaris
Ty masz wprawę!
Kupuję ciuszki w lumpusiu po 5 zł,
marion, dla mnie po 5 zl za sztuke to drogo;-P
a co polecacie na wyjście ze szpitala (termin początek kwietnia) jakiś lekki kombinezon? nawet jak będzie słoneczko i w miarę ciepło?
nie bede szumiala, nie bede chodzila na palcach, bujala, wozila w wozku, wozila samochodem, w sensie, zeby dziecko zasypialo tylko przy okreslonych upodobaniach. ma sie nauczyc spac normalnie w normalnym otoczeniu, bez jakis cudow.
Ej no seryjnie mi pożółkły od mm. Niby były wyprane i czyste ale jak po kilku miesiacach je wyciagnęłam z kartonu żeby sprzedać to okazało sie że wszystkie bylu odbarwione pod szyją.
ja te ciuszki które dostałam od siostry, leżały 4 lata w reklamówkach były poplamione i bardzo zszarzałe. Włożyłam do miski nasypałam proszku do białego Dzidziuś i pozostawiłam na dwa dni, później do pralki na 60 stopni i ciuszki jak nowe, śnieżnobiałe i bez plam :-)
.
kurcze, a ja bym sie bala uczyc dziecko spania przy jakis szumach.
moje ma sie nauczyc zasypiac przy normalnym zyciu, nie bede szumiala, nie bede chodzila na palcach, bujala, wozila w wozku, wozila samochodem, w sensie, zeby dziecko zasypialo tylko przy okreslonych upodobaniach. ma sie nauczyc spac normalnie w normalnym otoczeniu, bez jakis cudow.
kurcze, a ja bym sie bala uczyc dziecko spania przy jakis szumach.
moje ma sie nauczyc zasypiac przy normalnym zyciu, nie bede szumiala, nie bede chodzila na palcach, bujala, wozila w wozku, wozila samochodem, w sensie, zeby dziecko zasypialo tylko przy okreslonych upodobaniach. ma sie nauczyc spac normalnie w normalnym otoczeniu, bez jakis cudow.