Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A zamówienie w aptece mnie trochę kosztowało więc na kolejne muszę poczekać do kolejnego miesiąca :/
Co do prania to ja przy Ignasiu i teraz piorę w Jelp żelu do prania i płyn do płukania.
postaw stope dziecka na kartce - lewa i prawa. i odrysuj dlugopisem. Zmierz od palca do piety i jedna stope i druga (moga sie roznic) i do tej wiekszej dodaj centymetr. Wtedy bedziesz miala potrezbna dlugosc wkladki.
w sklepie czesto wyciagam wkladke i kaze na niej postawic dziecku stope.
Ale co się dziwić jak ja się już obawiam czy będę umiała takiego maluszka trzymać :)
Tinamar: Ale co się dziwić jak ja się już obawiam czy będę umiała takiego maluszka trzymać :)
marion - może w tym samym miejscu robimy zamówienie :)
zawsze myślę, że żeby 300 uzbieraż to musze chyba na zapas sporo pokupować a tu się okazuje że na zamówieniu 500 zł bez problemu się robi.
ja się już obawiam czy będę umiała takiego maluszka trzymać :)
bo sporo jestem sama i w razie co nie ma mi kto podjechać do apteki.
ja nie kupuje na zapas bo pozniej wywalam, bo termin waznosci sie konczy a u mnie nie uzyte.
Marion jaki krem przeciwsłoneczny kupiłaś ? Wszystko co oglądałam to na ulotce było napisane od 6 miesiąca życia i tym sposobem nic nie kupiłam
kurcze, marion, ci liste zrobie moich nieuzywanych lekow i jak chcesz to ci wysle;-P
a co za olejek do brzucha?
Marion - po prostu nie myśl za dużo tylko zrób listę "to do" i po kolei mechanicznie rób wszytsko :)
No już prawie wszystko mam - mam listę odhaczam.
A pisałaś do nich ?
polecam te
http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki-tetrowe-80x80-polska-tetra-i5604903591.html