Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Spacerowke?
czy to musi być równa kwota czy zwrócą Ci 500 zł z jakiejś większej fv
Torbę do wózka kupiłaś? Cebuszka - poduszka do karmienia? Termometr bezdotykowy? Bramka ochronna?
niani elektronicznej i monitora oddechu (ja twierdze ze odpuścić, partner chce kupować)
Marion książeczki te miękkie masz na mysli?
Z książeczek jeszcze może coś w temacie mój pierwszy album, albo mój pierwszy roczek (do notatek oraz do wklejania zdjęć, pamiątek).
A miś szumiś?
Można też całą serię Pucia. To się zawsze przyda do nauki mówienia :)
mamy kilka plastikowych i też spełniają swoją funkcję
Co do samego Pucia to nie wiem gdzie leży jego fenomen ale wydaje mi się ze da się bez niego żyć :D
Plastikowa tandeta
co potrzebuje maluch do żłobka? Półtoraroczny.
Marion, żaden psycholog czy logopeda Wam nie powiedział, że dziecku trzeba odgłosy wizualizować?
karty Kapitan Nauka? Chociaż bardziej przydatne są karty Cieszyńskiej
Jeszcze z czu czu są fajne rzeczy dla maluchów :)
– szczoteczkę do zębów /najlepiej podpisaną/ i podpisany kubek
Z czystej ciekawości chciałam Cie zapytać czy jako rodzice macie jakieś ćwiczenia/sugestie dotyczące pracy z dzieckiem w domu?
Hm...
Wygląda to tak, że jedni mówią, jedno, a drudzy co innego. Jedni chwalą Metodę Krakowską, inni twierdzą, że to barbarzyństwo. Neurologopeda mówi, że jak ma ataki histerii i autoagresji to nie przytulać, a pedagodzy, że przytulać i okazywać dużo uczuć. I tak co chwila - skrajnie różne zalecenia. I człowiek, nie wie co ma robić...
jak patrzę ze 3pack bodybkosztuje 50zl to trochę mi kasy szkoda
wybieram smyk i f&f ale przyznam szczerze, że jak już to wolę kupować na promocji
btw - na każde plamy polecam mydełko drBecmann, jeszcze mnie nie zawiodło
Co do wycierania buzi w rekaw to dzieciaki z zaburzeniami si tak mają. Tzn. przeszkadza im brudna buzia. W domu młody miał zawsze do jedzenia serwetke. W przedszkolu nie ma i niestety przyniósł ten paskudny zwyczaj wycierania buzi w rękaw.
A bodziaki najbardziej lubię z lidla