Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przynajmniej na etapie spodziewania się dziecka z wadą genetyczną.

w szpitalu na porodowce to jedna kobieta ze mna lezala w pokoju a jak sie dowiedziala ze moj syn ma wade to kazala aby ja przeniesli z pokoju bo jej dziecko moj syn zarazi-.

Wiem co znaczy choroba dziecka bo moja córka ma chore serce,ale staram się nie myśleć o tym na co dzień,tylko kiedy przychodzi dzień hospitalizacji to są emocję.Zdrówka dla Idy i wytrwałości dla rodziców

Na początku będziemy robić z mężem dyżury, będziemy czuwać przy niej podczas snu, żeby mieć pewność, że się obudzi.

!! Ja nie wiem, aż mi się wierzyć nie chciało, byłam w szoku... Albo coś mu się pomyliło, albo faktycznie... Została zoperowana w Polanicy Zdroju. Niestety nie pamiętam nazwiska operatora. Miałam wtedy 6 lat. Z resztą nie wiele z tego okresu nie pamiętam, bardziej z późniejszych rozmów. Wspomnień. Wiem, że dr nadal pracuje w szpitalu ale jest to już starszy człowiek i nie wiem czy nadal operuje, bardziej konsultuje. Wiem też, że był kiedyś emitowany program w TV o nim i klinice w Polanicy Zdroju. Gosia ma 20 lat. Dosyć długo nosiła aparat ortodontyczny. Najpierw taki na noc, potem stały. Nie pamiętam, żeby miała problemy z mową. Być może tego nie pamiętam. Jeszcze jedynie do tej pory jeździ na kontrole ortodontyczne do Wrocławia do jakiejś pani prof. - mówi na nią babcia :-) ( właśnie do Wrocławia do kliniki ortodontycznej jeździli zawsze) plus dwa lata temu przechodziła jeszcze operację poprawiającą a właściwie zmniejszającą bliznę). A generalnie trochę tych operacji było, bo pamiętam, że nosek jest też operowali bo to chyba w związku z rozszczepem właśnie... Zdrowa, inteligentna babka. Jedynie delikatna blizna nad wargą przypomina o tamtych czasach... W każdym bądź razie z nią jest wszytsko jak najbardziej w porządku. Właśnie zdawała maturę...

A to byłoby coś najcudowniejszego dla mnie.

na razie skupmy się na jednej Idzie.