Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Własciwie wcale nie płacze, ale nie śpi i nie chce poleżeć w koszyku, tylko trzeba ja trzymać na rękach. Oglądam filmy na dvd żeby nie zasnąć, bo mam momenty, że głowa bezwiednie mi opada.
- widzę, że kończy dziś miesiąc. Jak ten czas pędzi!
Dostałam antybiotyk, ale wg chirurga mam 20% szans, że nie trzeba będzie ciąć. Strasznie mnie to boli, jestem osłabiona i wymęczona. Ogólnie fizycznie i psychicznie doopa.Czy może przypadkiem nie powinnam łykać go więcej ze względu na obciążenie rodzinne?

Wszystkiego najlepszego dla Idusi!

easyshare wraca szybko do zdrowia!!!

easy moja Pati też przez cc urodzona, a dotykanie twarzy uwielbia
Wiem, że to dla jej dobra, ale kiedy ona tak strasznie płacze, zanosi się... po prostu nie daję rady i przestaję.
To może być skaza białkowa
Wysypka i podrażnienie, sucha skóra są na buzi, za uszami, na karku, na klatce piersiowej, pod paszkami i w pachwinach. Dodatkowo doszły pieniste kupki – objaw nietolerancji laktozy.

. I co to ma niby pomoc?
A jak ta torbiel mleczna?
Tak czy inaczej, odciągnęłam po tym czasie 185 z prawej piersi i 140 z lewej. Rekord życiowy. Opróżniłam piersi do końca, także torbiel, więc już się z nią nie męczę. jak dieta wyglda Twoja
sprawa nietolerancji laktozy, czy te diagnoze postawil lekarz czy Ty podejrzewasz
jest duzo chorob metabolicznych, ktore taka nietolerancje laktozy wywyoluja. I to trzeba zdiagnozowac.

Dawno mnie nie było na forum
Choć kurki już mam, kurnik założył mój teść wespół w zespół z moją mamą, coby Idyusia miała zdrowe jajeczka 
Przeczytałam że masz problemy finansowe
Czas szybo upływa sama zobaczysz za chwilke Idunia tak jak Julek będzie pełzać za Toba i wszelkie złe myśli problemy pójdą w zapomnienie....

Czy Ida ma wysypke jakas?
Dodawaj sobie 3x dziennie po lyzce oleju rzepakowego do potraw
A kontaktowalas se moze z doradca laktacyjnym?
nie wiem czy takim odciaganiem do konca sobie nie pogorszysz tej sytuacji
p.s 50% dzieci donoszonych i 10 ptk ma asymetrie i wzmozone napiecie miesniowe.
ja wiem, że wszystko będzie dobrze. Musi być. Ja jestem silna, Ida jest silna, damy radę. Ale czasem, kiedy na nią patrzę, zalewa mnie taka fala miłości, bólu, niezgody na to wszystko, chciałabym, żeby znów była w moim brzuchu, bezpieczna, szczęśliwa, nieświadoma, żebym mogła ją chronić sowim ciałem przed bólem i cierpieniem. Nie jestem w stanie opisać tego, co czuję do tej małej istotki. Oddałabym życie za jej zdrowie i szczęście. Nie ma we mnie zgody na to, że od początku musi cierpieć.
Normalnie odciaga sie co 3 h w dzien i co 4 w nocy
Zapasow masz mnostwo i po co wiecej?

I najlepiej jakbys karmila mlekiem sciagnietym na biezaco.
Mała tylko w nocy je regularnie dużą porcję. A w dzień jest różnie, czasem zje regularnie, czasem co godzinę połowę porcji, czasem tylko pociągnie 2 razy żeby się napić przed zaśnięciem. Muszę mieć wcześniej przygotowaną porcję. A nadwyżkę zamrażam, za dużo mnie kosztuje wydojenie tego melka, żebym miała wylewać.te herbatki laktacyjne bardzo czesto powoduja problemy brzuszkowe
ja wiem, że historia mojej Michasi to nic w porównaniu do Twojej córci..

). Chodzi to ,ze mleczko dopasowuje sie do dziecka i powinno sie dawac mleko w miare na biezaco, a te zamrozone porcje dawac tak jak napisalas np.do kaszek czy podac zamiast mm w razie potrzeby. Nie musisz dzisiaj podawac mleka z dzis
, ale to z dzisiaj np.moze podac jutro,za kilka dni najlepiej, a nie po kilku miesiacach. O to mi chodzi.
Katka - a wiadomo jakim cudem Michalinka złapała sepsę?????
. Wyszlismy do domu w 3 dobie. Porod u mnie tez zakonczyl sie cc i niedotlenieniem malej.