Jaca, przekręcenie powiedzenia "pink/red (jakikolwiek inny kolor) is the new black". To mnie rozśmieszyło, bo faktycznie w tym roku my jak emeryci - o 9 piliśmy szampana i poszliśmy spać... Czyli 21 to nowa północ ;)
Treść doklejona: 03.01.15 21:20
MrsHyde: jaca bo to chyba chodzi o to ze czesc osob zalicza przyslowiowy "zgon" juz o 21ej
MrsHyde no widzisz, to te niedzielne poranki musiałby być w czasach kiedy ja mocno w weekendy imprezowałam i potem odsypiałam, bo ani jednego ani drugiego jak bum cyk cyk nie oglądawszy
Wykładowca: - Opowiem wam teraz anegdotę, którą opowiadam prawie wszystkim grupom. Otóż w czasach PRL, wiecie, ścisła cenzura, w pewnej wsi koncert chciał dać zespół o pięknej nazwie "Przej***ne". Niestety, źle by to wyglądało na plakatach, więc sprytny sołtys tejże wsi postanowił zmienić nazwę na "Nie Jest Dobrze". Historyjka kończy się happy endem, zespół się zgodził, koncert był udany. A teraz przechodzimy do głównego powodu, dla którego to słyszycie. Moi drodzy, sprawdziłem wasze prace. Nie jest dobrze
hahaha MrsHyde, nigdy nie zapomnę jak kieeedyś matka była chora i tata postanowił jej pomóc! I do mnie, Ada! Zrobimy obiad! Ty wyciągaj wszystko, a ja idę zapalić.... Wrócił jak wszystko zrobiłam, i leci do mamy, że razem zrobiliśmy :D:D:D
Spotykają sie dwie blondynki i jedna mowi do drugiej: - A wiesz ze w tym roku Sylwester wypada w piatek? Na co druga: - Kurczę byle tylko nie trzynastego.