Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
na czym gotujecie zupki?- na poczatku na indyczku a teraz na kurczaku, maly lubi warzywne i rosolek:)
ryczy jakbym jej ojca siekierą zabiła- mlody tak beczy noca jak sie budzi do jedzenia
A drugie pytanie to co robicie dzieciom na śniadanie? Bo u mnie kurcze ciągle w zasadzie to samo, albo placuszki owsiane, albo kaszka jaglana lub manna, albo pankejki albo jajecznica...No i nie wiem co mu jeszcze wymyślać. Póki co dodaję różne owoce, ale zaraz sezon się skończy
dziewczyny, czy to normalne ze moj synek w zasadzie przestal jesc blw
A kiedy ograniczyłyscie karmienie piersią? mi jakoś udaje się ostatnio przez te zupki wprowadzać 3 posiłki stałe, ale mimo to co 3 godziny jest wołanie o pierś. A w nocy jakby jeszcze nadrabiał, budzi się co 1,5-2 godz. i chce cyca.
bo parówka to dla Kuby jak dla mnie czekolada. Najchętniej jadłby ją na wszystkie posiłki;)
W tych płatkach jaglanych denerwuje mnie to, że ponoć trzeba je aż 20 min gotować (tak jest napisane na opakowaniu), więc ja wolę jednak kaszkę jaglaną błyskawiczną bez cukru (my jemy Nominal)
mała oprócz kalafiora, brokułów, marchwi, selera, jabłek,bananów, borówek, malin i śliwek, dostawała np pierogi leniwe, bułkę pszenną z odrobina masła, plasterek szynki i pomidor bez skórki, kotlety z kalafiora,gotowanego kurczaka, pieczone udko z kury z koperkiem..
A tak, wcześniej cały czas były "piersiowe" z kawałeczkami różnych pokarmów :)
bierze jedzonko lapczywie i chetnie do buzi, mietoli jak gume i wypluwa
mońka a może seler???
[/quote][quote=milka1984]Dajen - to twoj maluch je juz takie "dorosle" rzeczy jak kurczak w smietanie? jak mu to podajesz? tzn jakie kawalki?