Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mój brzdąc jest właśnie tym wyjątkiem. Nigdy nie rozrzucał jedzenia.
Czy w góle jest tak, że jak mojego Maksia teraz uczulają pomidory, które zjem ja, to czy na pewno nie będzie mógł jeść pomidorów jak już będzie sam spożywał pokarmy
owoce surowe też od razu dawałaś? I wieprza sklepowego też (nie surowego ofkors)?
Co do eko żywności, to o tyle mam fajnie, że na przykład kurczaka czy królika mam z tych szczęśliwych, niefermowych, tylko wolno biegających jedzących co tam znajdą
A co do tego to byłabym ostrożna - czytałam kiedyś, że np. kury wolno chodzące po zagrodzie skonsumują również trawkę "podlaną" ropą z silnika ciągnika... I ten brak kontroli pożywienia zwierzęcia też może być problemem. Nie było to zachęcające. Choć rozumiem, że Ty, Penny, rzeczywiście widzisz, co tam wcinają:-)
Chloe - ale w BLW podstawowym warunkiem jest, aby dziecko siedziało samo. A w wielu 6 m-cy raczej niewiele dzieci już siedzi. Więc chcąc nie chcąc muszę zaczynać od zmiksowanych rzeczy. I szczerze nie wiem kiedy ten mój brzdąc usiądzie - widoków póki co nie ma. To znaczy, ze mimo, że nie siedzi to mam już mu dawać ugotowaną marchwewkę w kawałku w dłoń?