Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tak. To znaczy przyznaję się bez bicia, że kilka razy dostała taki owocowy słoiczek, bo sobie lubiła łyżeczką w nim grzebać albo jak gdzieś na wyjeździe autem byliśmy :)
ale jak położymy mu talerzyk to wsuwa wszystko jak leci. Wszystko - ogórka, pomidora, paprykę, jajecznicę, omleta, kanapki, makaron, kalafiora, brokuły WSZYSTKO :))))
puszkowych nie dawałam, bo niewygodnie mu się w łapce trzyma, bo rozciapkane takie.
Jedzenie nie jest u nas tematem tzn. lubimy kuchnię, planujemy posiłki, chętnie spędzamy czas na wspólnym gotowaniu ale to temat jak każdy inny-> hmm nie wiem czy wiecie co chciałam przekazać.
Wiem, że w tym sezonie już po ptokach , ale polecam na przyszłość samodzielne zrobienie sobie takich pomidorów w słoikach. My zrobiliśmy za mało ostatnio i już nam wyszły, a szkoda, bo są boskie. I przewyższają pod względem smaku każde znane mi pomidory puszkowe.
Puszkowych pomidorów Małej nie daję bo podobno kwas z pomidorów reaguje jakoś z tym metalem no że nie jest to najlepsze rozwiązanie nie pamiętam już o co dokładnie chodziło.
W każdym razie ze słoikiem tego dylematu nie ma
To wam się typowy BLWowiec trafił :D
Korcą mnie te pulpeciki z łososia z sosem pomidorowym
Kakai, a wiesz, że u nas to samo było? Krasnal się krztusił bardziej niż młody
Ja ostatnio odkryłam super przepis na kluseczki gnocchi. Mięciutkie bardziej niż nasze polskie kopytka. Wrzuciłam tutaj: Gnocchi w sosie pomidorowym (dopiero niedawno zaczęłam tam wrzucać, wiec jest mało przepisów i trochę sie wstydzę, ale ten jest tak pyszny, ze sie z Wami podziele ;).
\ Ja to bede blw polecac kazdemu!!!!
Magda, kurka, dlaczego masz tak mało przepisów na tej stronce :((
) Ja się w fartuszek zaopatrzyłam ;)
macie jakieś fajne przepisy z produktami bogatymi w żelazo???
jak marchewa młoda to też dosładza...