Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

To była moja pierwsza miłość
Wspólne zabawy, jak w parach na wycieczkę, to my razem
Później się kontakt urwał na kilkanaście dobrych lat i on mnie odnalazł za pośrednictwem "naszej klasy"
Spotkaliśmy się, śmiechu było co nie miara, ale ogień już dawno wygasł
nic z tego nie wyszło
Tetris pamiętam i LEMMINGI!!!!

do tej pory jak nas najdzie, gdy impreza ma się ku końcowi i pora do domku wracać, w charakterystyczny sposób, z wyciągniętym palcem wskazującym ku górze mówimy "ET go home... ET go home"
jak zaklęcie! 
"akademia pana kleksa" - scena z wilkami, ktore mialy czerwone zarowki zamiast oczu pozostala mi na dlugo w pamieci...)
wtedy nie mogłam jej tego wybaczyć a ogólnie mamy polefkę do teraz:) a ja też byłam posiadaczką wielkiej ilości karteczek i król lew królował a co się człowiek na wymieniał:P no i zbuntowanego Anioła uwielbiałam a teraz bym nie dała rady:D:D:D:D na komunię wybłagałam od chrzestnej magnetofon z nagrywaniem oł jeeeee:P a mój chrzestny pływa na statku po morzach i oceanach więc nowości jak rolki itp mieliśmy bardzo szybko no kuzyni ale my w jednym domu chowani więc wszystko wspólne:) tata z Niemiec i Francji też przywoził nowości i tak jak weszły BMX to mieliśmy z bratem ja czerwony on czarny ahhh te czasy:)

więc przenoszę:
O ile do bravo mnie nie ciągnęło tak Anioła po kryjomu każdy odcinek oglądałam z siostrami 
I jeździło się później po oranżadę Pytś w dużych, szklanych butelkach 

A rower reksio?miałam :P a potem Slalom i dopiero składak Domino :P

ja tez nie znam (wielkopolska)