Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Shock Absorbera na Amazonie. Wychodzi na polskie okolo 110 zl (normalna cena to 180 okolo).
on poleca łykać jakikolwiek preparat na stawy,
Mi pomogla na moje poczatkowe bole
nie dla osób które myślą: dobra, zaczynam biegać, wrzucę sobie wysoki poziom dla lepszego rezultatu.
Ciasto - glukozamina nic nie daje? Z ciekawości pytam, bo ortopeda mi ją zalecił na zwiększenie płynności jeśli chodzi o pocierające o siebie stawy - nie wiem, czy to miało wpływać na ilość płynu w torebce stawowej, czy co, ale trochę podziałało. Trochę, bo kucnąć do końca nadal nie mogę.
Należy ćwiczyć albo pod okiem instruktora albo zacząć od marszu, potem marszo-biegów i dopiero później można zacząć biegać.
fitness, chociaż go szczerze nie znosze i nudzi mnie okrutni
No sorry, ale bieganie chyba jednak bardziej monotonne Na fitnessie to jednak różne sekwencje są, przyrządy, muza itp.
Zaden fitnes, pilates i inne nie daja az takich efektow.
No sorry, ale bieganie chyba jednak bardziej monotonne Na fitnessie to jednak różne sekwencje są, przyrządy, muza itp.
na fitnesie wkurza mnie to, że ktoś mi narzuca tempo, jeśli mam mniej sił na jakies ćwiczenie, nagle wypadam z rytmu, a wiadomo, że nie za dobrze przerywać sekwencje
Interwały na początek przygody z bieganiem? Czy też teraźniejszy trening, który musiałaś przerwać w zw. z bólem, nie był Twoim "pierwszym razem" joggingowym?