Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Czy można coś na to zaradzić?

Niestety teraz nie mogę biegać bo jestem w 10 tc zagrożonej i mnigiej. Ale rak tęsknię za moimi 6 km ze szok jak widzę biegaczy to mi sie łza w oku kręci.

Ale biegaj, na zdrowie. Byle to było prawdziwe bieganie, a nie sprint po coraz to nowych wątkach tego forum.biegam i to uwielbiam
Po mnie niestety sie roztyła.Zaczełam biegać od jednego km i zwiększałam stopniowo.Niestety doszłam tylko do 6 km bo zaszłam w ciążę. W planach miałam w następnym roku chciałam pobiec w półmaratonie Wrocławskim
No cóż pobiegnę za 2 lata 
Tak u mnie to normalne moja mama warzyła w 7 miesiacu z moim bratem 47 kg
Zresztą przy bieganiu dieta ma znaczenie dużo węglowodanów i nie traciłam na wadze wręcz przytyłam 2 kg 

Nie trzyma mi sie to kupy, albo to mi szwankuje logika... Zreszta szkoda mi robic tu kolejny OT, co do kwestii czy pani (?) Hecate jest prawdziwa, czy to moze jakas znudzona maturzystka, bawiacy sie w wymyslanie historii dla przyciagniecia uwagi 

Tylko nie wiem czy na Edo poprzezucalam wszystkie treningi ale proszę bardzo możesz sprawdzać.

Moze i masz racje, ze malo wiem o tym sporcie, w koncu nie jestem zadnym trenerem, tylko kompletna amatorka. Ale smiem twierdzic, ze wiem wiecej niz Ty ;)

Jeszce nie inwestowaliśmy w książki.Polecam też stronkę http://www.kobietkibiegaja.pl/
i sie zastanawiam po jakim czasie bede mogła znów zacząć treningi.