Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale myślę, że moja waga oscyluje wokół tej 75-ki. W dodatku jestem dość niska, więc jak robię sobie biegi na prędkość, to wyglądam jak tocząca się kulka.

Madziauk ja estem dosyć szczupłą osobą.
I odkąd biegam to nóżki trochę mi zeszczuplały dokładnie z ud zeszło po 1,5cm
Ale na tym akurat mi nie zależało.
Za to tak się pięknie wyrzeżbiły, zrobiły gładkie.
Naprawdę fajnie.
. Naprawdę polecam. Znacznie ładniej wygląda w nich biust, bo każda pierś jest trzymana oddzielnie, a tłumieniu wstrząsów spokonie dorównują ShockAbsorberom.
), albo rodzynki.

) to sie mozna zaczac po 15 kilometrze dopiero. Tzn. chodzi mi o to, ze te 2/3 trasy nie powinno sie biec na maksa. Wiec takie mniej wiecej 3 marszowe przerwy do 15 km to idealnie sie wpasowuje.

Mam pytanie techniczne Do tych dziewczyn które z Runkeepera korzystają Czy przy bieganiu ta urocza pani podaje wam kiedy biec szybko kiedy wolno?Ja ostatnio robiłam sobie takie biegi 8x1min i tak sobie biegne, biegne i czekam aż mi pani powie że mog przyspieszyc a tu cisza..Po jakims czasie zerkam na telefon a tu się okazuje że już dawno powinnam biec szybciej tylko wlasnie nic mnie o tym nie poinformowało.To standard? Czy trzeba miec to konto Elite? Czy o prostu mi się coś zepsuło? A może jakiejś opcji nie zaznaczyłam.Ktoś może pomoc?
Czas 02:07:42. Nie mam pojęcia, jak udało mi się tak szybko zasuwać, po prostu w tym całym rozgardiaszu, myślałam tylko o tym, żeby uciec pacemakerom z 2:10. W każdym razie impreza była wspaniała, jestem szczęśliwa i zastanawiam się nad maratonem w maju :)

Jaca randa jestem trenerem miedzy innymi biegania. Jak bedziesz miala ochotę to zerknij na obozybiegowe.pl na fb albo na stronę. Gratuluje Krakowa, jestes zadowolona z wyniku? Gdzie planujesz maraton? Tez w Krakowie? Z piec lat temu tam bieglam i bardzo mi sie podobaloTeraz kurcze choruje i nie biegam i cos czuje ze duzo juz w tej ciąży nie pobiegam. Pewnie jakies marszobiegi jeszcze zrobie, ale juz raczeej ciezko będzie. Forma leci w dół, marwie sie juz ile czasu zajmie mi powrót po porodzie
rozbiegaj sie a później troche akcentow szybkoscioowych i bedzie dobrze. Podbiegi rób raz w tygodniu!
tak 20 sekund wolniej niz przewidywane tempo startowe. A do tego stale dlugie wybiegania w niedziele z moja grupa biegowa. Czasem dolaczamy do dlugiego wybiegania szybka koncowke, tzn ostatni km -poltora finiszujemy juz bez plotkowania ;)
Miło Cię tu widzieć - jesteś osobą, która zainspirowała mnie do przebiegnięcia półmaratonu, chwała Ci za to, kobieto! 
pod dyche robi sie kilometrowki, dwukilometrowki, osiemsetki, czterysetki i mozna troche dwusetek porobic. Pamietaj, ze dlugie wybiegania tak naprawde odbieraja ci szybkosc. Ile kilometro tygodniowo biegasz?