Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Madziauk ja estem dosyć szczupłą osobą.
I odkąd biegam to nóżki trochę mi zeszczuplały dokładnie z ud zeszło po 1,5cm
Ale na tym akurat mi nie zależało.
Za to tak się pięknie wyrzeżbiły, zrobiły gładkie.
Naprawdę fajnie.
Mam pytanie techniczne Do tych dziewczyn które z Runkeepera korzystają Czy przy bieganiu ta urocza pani podaje wam kiedy biec szybko kiedy wolno?Ja ostatnio robiłam sobie takie biegi 8x1min i tak sobie biegne, biegne i czekam aż mi pani powie że mog przyspieszyc a tu cisza..Po jakims czasie zerkam na telefon a tu się okazuje że już dawno powinnam biec szybciej tylko wlasnie nic mnie o tym nie poinformowało.To standard? Czy trzeba miec to konto Elite? Czy o prostu mi się coś zepsuło? A może jakiejś opcji nie zaznaczyłam.Ktoś może pomoc?
Jaca randa jestem trenerem miedzy innymi biegania. Jak bedziesz miala ochotę to zerknij na obozybiegowe.pl na fb albo na stronę. Gratuluje Krakowa, jestes zadowolona z wyniku? Gdzie planujesz maraton? Tez w Krakowie? Z piec lat temu tam bieglam i bardzo mi sie podobaloTeraz kurcze choruje i nie biegam i cos czuje ze duzo juz w tej ciąży nie pobiegam. Pewnie jakies marszobiegi jeszcze zrobie, ale juz raczeej ciezko będzie. Forma leci w dół, marwie sie juz ile czasu zajmie mi powrót po porodzie