Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jaheira, niedokładnie - a co jeśli na sianku przy świetle księżyca? Ufonik?
Będziesz mnie na sumieniu miała!
''Pomnik nienarodzonych dzieci''Ludzie trzymajcie mnie ta to zawsze z czyms durnym wyskoczy pod wykresem tez mi zle doradzala.
Ale sama tu padłam...Beatka - jak Ty jesteś prawdziwym przypadkiem to mnie to przeraża...Dlatego właśnie nie podoba mi sie jak jestem tu traktowana. pisze swoje zdanie i za to jestem dyskredytowana.

drugiej piszesz "pożyczkom"...Niemozna sie pomylic? Pisalam szybko .Ja bralam udzial jeszcze w innym forum od prawa o komorniku i tak samo pisalam i tam nikt mnie od trola nie wyzywal.

Ludzie trzymajcie mnie ta to zawsze z czyms durnym wyskoczy pod wykresem tez mi zle doradzala.
jeszcze nie skonczyla jej sie miesiaczka a juz zaznaczyla linie ktora konczy nieplodnosc przedowulacyjna -brawo .Nie chce nikogo bronić ale to jest zgodne ze stosowaną metodą, ja też tak robię. Szczególnie jest to przydatne właśnie przy odkładaniu, nie musisz codziennie myśleć i się zastanawiać tylko patrzysz na wykres i wiesz.
Nasza pani "ekspert" ma problemy natury finansowej, pewnie chętnie udzieli Ci wiadomych informacji za drobną opłatą....Chyba napisalam ze ekspert to za duzo powiedziane i opłat tez nie pobieram.
Po drugie nie spodziewalas sie chyba,ze wszyscy Cie tu beda wspolczuc ile Ty to przeszlas po dwoch aborcjach?!Czego ty chcesz mi wspolczyc? Wspolczyc to trzeba tobie rozumu chyba druga ci tu napisala ze kreska dobrze jest i do kreski mozna seks uprawiac a potem juz nie. Umiesz czytac?
lub wybaczy?.
Odpowiedz mi na pytanie... po co napisalas o tych aborcjach?Po to zeby sie pochwalic ?zalic? jaki byl w tym cel,ze umiescilas taka informacje na portalu, w ktorym nie popiera sie takich poczynan....? Po to zeby sie troche posprzeczac,obrazac innych?wyrzucic z siebie zlosc...?Bo nie rozumiem ani troche Twojego zachowania. Chcesz uniknac ciazy i chcesz sie uczyc metod NPR,ale po Ci byla tak naprawde ta dyskusja??Myslisz,ze ktos Cie tu bedzie rozliczal z tego wszystkiego?Ze ktos poprze lub wybaczy?.A co miałam czuc przeciez to w znieczuleniu jest boooooze! Napisalam o tym bo inne tez pisza przy wykresach jak byly w ciazy i co sie stalo wiec myslalam ze tak sie robi ale mnie tu chyba sa jakies inne zasady i juz usunelam ten zapis. Zaczelam w tym temacie pisac bo ktos mowil ze potem sie zaluje aborcji to napisalam ze ja nie i nie bede a tu inne zaczely to ciagnac.
IQ pantofelka, ja nie mogę...
Moim zdaniem ta kobieta (jeśli to rzeczywiście prawdziwa użytkowniczka, a nie troll) jest niepełnosprawna intelektualnie i społecznie.Gdzie tu się zglasza jak ktos przegina z wyzywaniem i kultury nie ma?
A co miałam czuc przeciez to w znieczuleniu jest boooooze! Napisalam o tym bo inne tez pisza przy wykresach jak byly w ciazy i co sie stalo wiec myslalam ze tak sie robi ale mnie tu chyba sa jakies inne zasady i juz usunelam ten zapis. Zaczelam w tym temacie pisac bo ktos mowil ze potem sie zaluje aborcji to napisalam ze ja nie i nie bede a tu inne zaczely to ciagnac.
No cóż Beatka, jak kto komu...Czy ja tu komus mowie ze jest uposledzony? To ze pare bledow zrobie to nie znaczy ze niepelnosprwana jestem.
Ale nie chodzi mi o odczuciu fizycznym tylko psychicznym (radosc?ulga?)Radosc? Z ajkiego powodu? Zadluzylam sie u calej rodziny i znajomych. Ty to wogole jakis glupie pytania zadajesz skoncz juz.

Beatka, poczytaj swoje wypociny najpierw...Jakos nie widze zebym od uposledzonych wyzywala.