Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jaheira, niedokładnie - a co jeśli na sianku przy świetle księżyca? Ufonik?
Ludzie trzymajcie mnie ta to zawsze z czyms durnym wyskoczy pod wykresem tez mi zle doradzala. ''Pomnik nienarodzonych dzieci''
Dlatego właśnie nie podoba mi sie jak jestem tu traktowana. pisze swoje zdanie i za to jestem dyskredytowana. Beatka - jak Ty jesteś prawdziwym przypadkiem to mnie to przeraża...
Niemozna sie pomylic? Pisalam szybko .Ja bralam udzial jeszcze w innym forum od prawa o komorniku i tak samo pisalam i tam nikt mnie od trola nie wyzywal. drugiej piszesz "pożyczkom"...
Ludzie trzymajcie mnie ta to zawsze z czyms durnym wyskoczy pod wykresem tez mi zle doradzala.
Nie chce nikogo bronić ale to jest zgodne ze stosowaną metodą, ja też tak robię. Szczególnie jest to przydatne właśnie przy odkładaniu, nie musisz codziennie myśleć i się zastanawiać tylko patrzysz na wykres i wiesz. jeszcze nie skonczyla jej sie miesiaczka a juz zaznaczyla linie ktora konczy nieplodnosc przedowulacyjna -brawo .
Chyba napisalam ze ekspert to za duzo powiedziane i opłat tez nie pobieram. Nasza pani "ekspert" ma problemy natury finansowej, pewnie chętnie udzieli Ci wiadomych informacji za drobną opłatą....
Czego ty chcesz mi wspolczyc? Wspolczyc to trzeba tobie rozumu chyba druga ci tu napisala ze kreska dobrze jest i do kreski mozna seks uprawiac a potem juz nie. Umiesz czytac? Po drugie nie spodziewalas sie chyba,ze wszyscy Cie tu beda wspolczuc ile Ty to przeszlas po dwoch aborcjach?!
lub wybaczy?.
A co miałam czuc przeciez to w znieczuleniu jest boooooze! Napisalam o tym bo inne tez pisza przy wykresach jak byly w ciazy i co sie stalo wiec myslalam ze tak sie robi ale mnie tu chyba sa jakies inne zasady i juz usunelam ten zapis. Zaczelam w tym temacie pisac bo ktos mowil ze potem sie zaluje aborcji to napisalam ze ja nie i nie bede a tu inne zaczely to ciagnac. Odpowiedz mi na pytanie... po co napisalas o tych aborcjach?Po to zeby sie pochwalic ?zalic? jaki byl w tym cel,ze umiescilas taka informacje na portalu, w ktorym nie popiera sie takich poczynan....? Po to zeby sie troche posprzeczac,obrazac innych?wyrzucic z siebie zlosc...?Bo nie rozumiem ani troche Twojego zachowania. Chcesz uniknac ciazy i chcesz sie uczyc metod NPR,ale po Ci byla tak naprawde ta dyskusja??Myslisz,ze ktos Cie tu bedzie rozliczal z tego wszystkiego?Ze ktos poprze lub wybaczy?.
IQ pantofelka, ja nie mogę...
Gdzie tu się zglasza jak ktos przegina z wyzywaniem i kultury nie ma? Moim zdaniem ta kobieta (jeśli to rzeczywiście prawdziwa użytkowniczka, a nie troll) jest niepełnosprawna intelektualnie i społecznie.
A co miałam czuc przeciez to w znieczuleniu jest boooooze! Napisalam o tym bo inne tez pisza przy wykresach jak byly w ciazy i co sie stalo wiec myslalam ze tak sie robi ale mnie tu chyba sa jakies inne zasady i juz usunelam ten zapis. Zaczelam w tym temacie pisac bo ktos mowil ze potem sie zaluje aborcji to napisalam ze ja nie i nie bede a tu inne zaczely to ciagnac.
Czy ja tu komus mowie ze jest uposledzony? To ze pare bledow zrobie to nie znaczy ze niepelnosprwana jestem. No cóż Beatka, jak kto komu...
Radosc? Z ajkiego powodu? Zadluzylam sie u calej rodziny i znajomych. Ty to wogole jakis glupie pytania zadajesz skoncz juz. Ale nie chodzi mi o odczuciu fizycznym tylko psychicznym (radosc?ulga?)
Jakos nie widze zebym od uposledzonych wyzywala. Beatka, poczytaj swoje wypociny najpierw...