Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorbeatka2008
    • CommentTimeOct 21st 2011
     permalink
    Agunia05: JESIKA a nie "DŻESIKA" -> bo przecież piszesz jak mówisz
    Ty ja wiem jak imie mojego dzieciaka sie pisze.
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    No, teraz się wystraszyłam, że mi komornik zastuka do drzwi:sad::cry:
    :devil:
    --
  1.  permalink
    Fretka, za to, za "pożyczkem" i inne takie chyba?

Beatka, a o braku rozumu czegoś nie pisałaś? To chyba jest równoznaczne. Sprawdź sobie w google, jak to za trudne słowo.
  2.  permalink
    beatka2008: Czy ja tu komus mowie ze jest uposledzony? To ze pare bledow zrobie to nie znaczy ze niepelnosprwana jestem.

Wiesz nie prowadzilas tej rozmowy na spokojnie i rozjuszylas tylko dziewczyny...Jestes wulgarna i traktujesz ludzi z gory a tego nikt nie lubi wiec czego sie spodziewalas....

Ja Ci moge ulatwic to wszystko.Za chwile napisze do Administratora strony z prosba o sprawdzenie Twojego numeru IP,poniewaz cos mi mowi,ze juz tu kiedys bylas i troche Ci sie nudzi...A potem to juz sie domysl jaki bedzie final.
    --
  3.  permalink
    Roxy - dobry pomysł!

Agunia - olej "to to", naprawdę nie warto...
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    beatka2008: Czy ja tu komus mowie ze jest uposledzony? To ze pare bledow zrobie to nie znaczy ze niepelnosprwana jestem.

Kochana, tu nie o błędy ortograficzne chodzi...
    Ale i tak pewnie nie zrozumiesz...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ty miło że nazwisko pana Rotzera poprawiłaś
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    HarleyQuinn:
    Agunia - olej "to to", naprawdę nie warto...
    byłam w stanie olać ale po tym jak przeczytałam:
    (z pod jej wykresu)
    Ludzie o co wam chodzi? Normalne pytanie zadalam, pewnie kazdy jak to widzi to sam sie siebie pyta po co jej tyle tego a ja tylko to pytania na glos zadalam. anne76 a co ty chcesz zglaszac ze ksiazki przeczytac nie moge?ty sie martw o swoje czytanie a je se dam rade.aga19782 chyba napisalam ze pozyczki place lepsze to niz potem na szkole dobra dla dzieciaka nie miec i głąbów chowac jak ta co 6 ma.

To sory ale sie zagotowałam
    --
  4.  permalink
    No wieta co? Jak do mućki na polu! Zaraz Was pozgłaszam, moderator Was widłami prześwięci, zobaczyta, Wy wiejskie baby! Tu, nam taka nowoczesna dama zawitała, co to się do czwartego pokolenia zapożyczyła, żeby z brzuchem nie chodzić, a Wy co? Nie doceniata wiedzy i doświadczenia koleżanki, Wy... Wy... niewidzięcznice, no!
  5.  permalink
    Stawiam na to, że to jakiś gówniarz, któremu się nudzi i wypisuje chamskie rzeczy... Troll pewnie chce dopiec i mu / jej się udało.

Ale nie warto Agunia się takim "czymś" przejmować, serio. Sama wiesz, że Twoje dzieci mają fajną rodzinę i miej w d***e to, co ten troll napisał...
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeOct 21st 2011 zmieniony
     permalink
    Agunia05: To sory ale sie zagotowałam

Agunia, nie warto...
    Czy miałabyś komuś za złe, że nie używa nogi, bo jej nie ma lub ma ją niesprawną?
    Koleżanka/kolega ma, jak widać, niesprawną inną część ciała, więc trudno jej/jemu się nią posługiwać...
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    A Wy to dokarmiacie trolle tylko jesienią i zimą czy przez cały rok macie takie dobre serce? Poziom dyskusji w tym wątku walnął z hukiem o posadzkę.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  6.  permalink
    Fretka - hej ho i wiśta wio! :bigsmile:
  7.  permalink
    Kao - czasami nie ma nic innego do roboty, ja chwilowo nie mam, więc mogę trolla podenerwować...
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Temat jedynie trochę zbyt ważny na śmichy chichy, odniosłam wcześniej wrażenie, że dla Ciebie też.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    HarleyQuinn: Kao - czasami nie ma nic innego do roboty, ja chwilowo nie mam, więc mogę trolla podenerwować...

Tylko że tu zaczyna być poziom pani B. :(
  8.  permalink
    Kao - ważny, ale jak każdy prawie temat na tym forum w pewnym momencie przeradza się w taką oto "jatkę".
     permalink
    wiem o co z tym trolem chodzi z wikipedi Termin "troll" bywa nadużywany na dyskusyjnych forach internetowych. Niektóre osoby mianem tym określają dyskutanta, który przedstawia zagadnienia dla kogoś niewygodne lub za trudne do merytorycznego, szerszego omówienia. Nie każda bowiem kontrowersyjna, poruszająca trudne zagadnienia i mogąca kogoś bulwersować wypowiedź jest zaraz formą trollingu.
  9.  permalink
    Kaonashi, w sezonie jesienno-zimowym człowiek ma wieksze zapotrzebowanie na adrenalinę :tongue:

Aguniu, żeby to ktoś o całym mózgu napisał, to jeszcze... ale widzisz, że naszej Frani to tylko ta część podtrzymująca funkcje życiowe została... Resztę albo poddali aborcji, albo za dużo tego znieczulenia podali i wiesz, szara masa zgniła?... Tak tylko domniemam, bo może "koleżanka" już się taka urodziła, nie wiem....
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    No wiesz Harley, sama wielokrotnie brałam w takiej głupawce udział, ale dziwnie się to czyta kiedy kilka postów wcześniej rozmawia się o MORDOWANIU nienarodzonych dzieci, spuszczaniu ich ciał w kiblach, rynsztokach lub wyrzucaniu na śmietniki. Nie uważasz?
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Wygląda na to, że jest tu spore zapotrzebowanie na osoby typu beatka2008, po których można sobie bezkarnie "pojeździć".
     permalink
    Melodie: Wygląda na to, że jest tu spore zapotrzebowanie na osoby typu beatka2008, po których można sobie bezkarnie "pojeździć".
    Dokladnie tu wszyscy po mnie jezdza.
  10.  permalink
    Problem rozwiaze Administrator,wlasnie napisalam do niego wiadomosc odnosnie nowej userki.Proponuje albo wrocic do tematu z momentu przed,ktorym sie pojawila na forum beatka2008 albo przejdzmy gdzies indziej bo to juz sie robi tak nudne i na tak niskim poziomie ze az denerwuje. W koncu my naprawde mamy lepsze i bardziej interesujace tematy niz zycie Beatki.
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    RoxyEwa: Problem rozwiaze Administrator,wlasnie napisalam do niego wiadomosc odnosnie nowej userki.Proponuje albo wrocic do tematu z momentu przed,ktorym sie pojawila na forum beatka2008 albo przejdzmy gdzies indziej bo to juz sie robi tak nudne i na tak niskim poziomie ze az denerwuje. W koncu my naprawde mamy lepsze i bardziej interesujace tematy niz zycie Beatki.
    --

Doprawdy? Nie widac tego po Twoich wpisach Roxy... z całym szacunkiem... no, może lekko zdystansowanym ;-) -? sorry -> żart
  11.  permalink
    Kao, akurat na taki wątek tym razem trafiło.

Ja jestem "za" tym jednak co mówi Roxy - wrócić do poprzedniego wątku, byle panna Franka się już nie przyczepiała.
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Harley - mimo wszystko czasem godniej jest się powstrzymać...
  12.  permalink
    Ech, powstrzymywałam się, ale potem już nie dałam rady. Leżenie w łóżku nie sprzyja takim rzeczom... Ja w każdym razie obiecuję nie denerwować tu trolla.
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    HarleyQuinn: Leżenie w łóżku nie sprzyja takim rzeczom...

A mnie się zawsze wydawało,że leżenie w łóżku sprzyja innym rzeczom:devil::devil::devil::devil:
    --
  13.  permalink
    Jaheira, żebym mogła to bym na pewno z tego skorzystała :neutral: Zakaz seksu, więc siedzę na 28, taki "zamiennik" :wink:
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    HarleyQuinn: Zakaz seksu, więc siedzę na 28, taki "zamiennik" :wink:

Ja miałam spanie na myśli:devil::devil::devil::devil: Ale widać zakaz apetyt chyba wyostrzył:devil::devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorHarleyQuinn
     permalink
    :shocked::smile: Haha, faktycznie, o tym nie pomyślałam :bigsmile: Głodemu chleb na myśli :wink:
  14.  permalink
    Kao, ja bym sobie życzyła, żeby wszystkie zwolenniczki aborcji takie były jak panna Franka. Przykro mi - to by mnie naprawdę podbudowało
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    A co by to Fretko zmieniło? Jako obrońcy życia poczętego (moze się mylę, może nim wcale nie jesteś, ale takie odniosłam wrażenie) powinno Cię raczej obchodzic to wszystko co można zrobic by zmniejszyc "zapotrzebowanie" i ilośc zabiegów, a nie to kim i jaka jest osoba będąca zwolenniczką aborcji.
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Kao - sorki, że Ci tak cały czas ooooo :) wstawiam, ale piszesz to co ja mam na myśli, a coś pod wieczór straciłam wenę;)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Nie gniewam się TAm :wink:
  15.  permalink
    Osoba mało inteligentna nie jest wiarygodna tak, jak ktoś, kto wątpiącemu podsuwa pod nos "racjonalne" argumenty za niego przemawiającymi. Czy nie sądzisz, że wtedy "zapotrzebowanie" na i ilość aborcji by się zmniejszyły?
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Nie sądzę.
  16.  permalink
    Dobra. To "cóż mamy czynić?"
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Zapotrzebowanie było podejrzewam odkąd tylko pojawiła się taka moliwośc. I choc początkowo pewnie na zasadzie poczyty pantoflowej działoło, to dziś naprawdę nie ma raczej z tym problemu. Zrobiłam mały teścik i wpisałam w google "niechciana ciąża" jako pierwszy wyświetlił mi się na stronie link sponsorowany z tekstem "Klinika ginekologiczna - prywatna klinika w Słowacji - Profesjonalnie Legalnie Dyskretnie".
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Fretka_Flynn: Dobra. To "cóż mamy czynić?"

Nie mam pojęcia. Sama poszukaj.
    •  
      CommentAuthorjaca_randa
     permalink
    Przeczytałam całą dyskusję i w zasadzie miałam się nie wypowiadać, ale jednak zmieniłam zdanie. Beatka się pomyliła. Przyszła na 28dni po to, żeby się obserwować, żeby stosując metody naturalne nie zajść w nieplanowaną ciążę. Napisała o sobie to, co uważała za istotne. I tu się zaczęło. Została zmieszana z błotem, wyzywana, poniżana. Niezależnie od tego, co zrobiła w przeszłości (na co już kochane forumowiczki wpływu mieć nie mogą), dziewczyna chce świadomie sterować swoją płodnością - i chyba w tym należy jej się pochwała.
    Tak łatwo jest nam oceniać innych ludzi, szeregować ich i szufladkować. Zastanówcie się, kiedy wyśmiewacie kogoś i kpicie z niego, dlatego że nie popieracie jego zachowania, czy Wasze uszczypliwości przyniosą w efekcie zmianę światopoglądu u takiej osoby? Czy świadczą dobrze o Was? Mechanizm jest taki: jest grupa ludzi, którzy myślą podobnie na jakiś temat, a tu zjawia się czarna owca, która "nie czuje bluesa", więc warczy się na nią i wykopuje ze stada, nawet do admina się pisze donosy, bo jakże ona śmiała dokonać aborcji i jeszcze się do tego przyznać!?
    Walczycie o prawo do życia, pokażcie, że to życie szanujecie! Beatka też jest człowiekiem, żyje, ma swoje miejsce na Ziemi i należy się jej szacunek! Nie bądźmy takimi surowymi sędziami osób, których w zasadzie nie znamy. No i na zakończenie chciałam przytoczyć cytat z księgi, którą większość z Was zna, a niektóre szanują i uważają za swój przewodnik: "kto z Was jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień".
    -- Szczęście jest decyzją, którą podejmujemy każdego dnia.
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Fretka_Flynn: Dobra. To "cóż mamy czynić?"

może najpierw pomóc w miarę możliwości pani B w prowadzeniu obserwacji.
    Temat jej aborcji raczej się wyczerpał. Zachęćmy ją od głębszego poznania zasad samoobserwacji. Tyle chyba możemy zrobić?
    ----
    pisałam w tym samym czasie co Jaca - ale Ona to dokładniej ujęła.
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    A ja cały czas mam nadzieję, ze beatka to troll. Zrozumiałabym jeszcze młodą dziewoję co ma fiu bździu w głowie, ale ktoś kto obserwował jak rośnie jego dziecko od pierwszych dni po tym jak dowiedział się o ciąży, przeżył jego rozwój we włAsnym łonie, narodziny itd... to nie wierzę,że byłby zdolny o wcześniejszym zabiegu wypowiadac się w tym tonie...
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Kao - ludzie są różni.
     permalink
    Ja tego poprostu za czlowieka nie uznaje tak jak jajko nie jest dla mnie kurczakiem.
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    No okej, dlatego mam nadzieję ;-)
     permalink
    Takie jest moje zdanie.
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    jaca_randa: dziewczyna chce świadomie sterować swoją płodnością - i chyba w tym należy jej się pochwała.

i jednocześnie pisze,że nie żałuje że dopuściła się aborcji(bo to był zlepek komórek) a podręcznik Rotzera jest za gruby i jej nie chce się go czytać... A w ogóle to my mamy się zdecydować co piszemy bo ona nie chce kolejnej wpady...
    jaca no daruj... A zwłaszcza te teksty o rzucaniu kamieniem...
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Beatka - no można się domyśleć, skoro zdecydowałaś się na aborcję. Ale tak jak pisałam - może zamknijmy już Twój ten temat. Skup się na obserwacjach, zacznij czytać podręcznik.
     permalink
    Ok.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.