Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jaheira, eeee, wcale sie nie rozwiązywały. Poza tym one mają takie "stopery" do sznurówek.
dużego wyboru nie masz bo najmniejsze to 20/21 i one mają 13cm wkładka
tylko nie wiem które ładniejsze TE czy TE
a co ubrać jak będzie tak plus 1-2 ?
Jak Miki zaczął chodzić, to byłam z nim u naszej fizjo i pytałam jakie buty mu kupować - i powiedziała mi, że jeśli nie ma czego korygować, a dziecko dobrze stawia stopy, to nie musi mieć Bóg wie jakich drogich i "cudownych" butów.
a juziowych nie kupię, choćby skały srały !
Ja lubię buciki granatowe czy brązowe, bo tak się nie syfią no i do wszystkiego mi pasują. Ale DAMA musi mieć różowe. Ewentualnie fioletowe ale wtedy koniecznie w kwiatuszki. I spróbuj dyskutować. "To MOJE buciki. Niuni podobajomsie. Bieziemy buciki". I decydujący tekst "Tatuuuuniuuu, te buciki podobajomsie, dobzie? Zaplacisz?"

]

jeszcze będziesz za rok odszczekiwała

Różowy
Oczywiście info przytomnie przekazała najsłabszemu ogniwu, tj tatusiowi, i oczywiście najsłabsze ogniwo jeszcze tego samego dnia zapewniło córeczce ukochanej różowy nocniczek
Ona zawsze wie kogo podejść, ja jestem trudniejsza w negocjacjach
Choć ogólnie bardziej niż różowy lubi czerwony.
Mikołaj właśnie ostatnio chciał różowe kapcie z Heloł KitiNo ale, jako żem wyrodna matka, nie kupiłam....

będzie ryk pisk i jeden wielki protest

[/url]

[/url]
Co myślicie o takim ?
Moja corka nosi teraz 31

), a na treningi z adidasa. Z H&M szczerze powiedziawszy wytrzymałością nie powalają, ale są niedrogie i ładne :)