Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Misia przechodzi choroby na prawdę łagodnie. Żadnego zapalenia płuc, oskrzeli nie mamy na koncie. Zawsze katarek, ostatnio był kaszel i wsio :) No i gorączka przy tym, bo organizm walczy :)
Od wczoraj dziąsła ma lepsze, kolor normalny.

katka_81: Misia przechodzi choroby na prawdę łagodnie. Żadnego zapalenia płuc, oskrzeli nie mamy na koncie. Zawsze katarek, ostatnio był kaszel i wsio :) No i gorączka przy tym, bo organizm walczy :)
Milka dostawała moje mleko tylko 3 miesiące a choruje waśnie tak jak Misia wystarcza odciąganie kataru syropki i po bólu!
Takie suche placki to brzmi jak egzema. To tez mamy. Ostatnio wlasnie bardzo sie nasililo po przeprowadzce do nowego domu. Mysle ze z powodu poremontowego balaganu i pylu. Jak doszlam z domem do porzadku i juz nikt niczego nie maluje, szlifuje i wykancza to skora wrocila do normy
Cethapil jest do dostania w UK bez problemu.
Ja Heniowi taki kombinezon kupilam (2 czesciowy). Gatki takie jakby krotkie leginsy i koszulka jakby kolarska. Z tym ze na wakacje nie pojechalismy bo wyszla ciaza i kupno domu i zaduzo tego wszystkiego bylo :D

A ja mam pytanie do mam dzieci żłobkowych. Jak często zdarza się że Wasze maluchy wychodzą ze żłobka podrapane
;

I nie tylko mnie, bo wszyscy w około wywalili oczy z orbit i kiwali głowami z niedowierzania. Czasem mam wrażenie, ze dorośli mają mniej oleju w głowie, od dzieci.
te małe są za małe, te duże za duże :/ o zgrozo...

Dziewczyny a tak na oko to myslicie ze stopa typu kluska wejdzie w te paputki. Jade niedlugo do PL to bym sobie zamowila rozmiar L.Cena rozsadna, wzory nie najgorsze. Tylko sie zastanawiam czy te gumki go nie beda uciskac bo kiedys ja mielismy takie 0-6m to byly dosc waskie i mu sie gumki wpijaly. Dodam ze stopy akurat niewiele dziecku mojemu schudly.mój ma szczupłe syrki ale bywa ze widze jakis odcisnięty mały ślad od gumki więc rozmiar L mógłby go uwierać, ale może jakies inne firmy i większe rozmiary?
[/urlA te paputki zazzu maja skorzana podeszfe, bo nie moge sie doszukac tej informacji na FB?
[/urlTo ja jednak wole skorzana bo na wszelkim materiale pozostaja niezlicone ilosci kociej siersci z podlogi a takZe z procesu udeptywania czy ujezdzania naszych kotow :)
[/urlDziewczyny, mam pytanie na szybko. Czym można sczyścić długopis (taki żelowy, dość mocny) ze skóry dziecka? Lila w wolnej chwili porysowała sobie całe ręce. Umyłam to wodą z mydłem, próbowałam scierać chusteczkami nawilżanymi (które zazwyczaj sobie radzą z takimi rzeczami) i nic.
Macie jakieś lepsze sposoby?
.