Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Misia przechodzi choroby na prawdę łagodnie. Żadnego zapalenia płuc, oskrzeli nie mamy na koncie. Zawsze katarek, ostatnio był kaszel i wsio :) No i gorączka przy tym, bo organizm walczy :)
Od wczoraj dziąsła ma lepsze, kolor normalny.
katka_81: Misia przechodzi choroby na prawdę łagodnie. Żadnego zapalenia płuc, oskrzeli nie mamy na koncie. Zawsze katarek, ostatnio był kaszel i wsio :) No i gorączka przy tym, bo organizm walczy :)
Milka dostawała moje mleko tylko 3 miesiące a choruje waśnie tak jak Misia wystarcza odciąganie kataru syropki i po bólu!
Takie suche placki to brzmi jak egzema. To tez mamy. Ostatnio wlasnie bardzo sie nasililo po przeprowadzce do nowego domu. Mysle ze z powodu poremontowego balaganu i pylu. Jak doszlam z domem do porzadku i juz nikt niczego nie maluje, szlifuje i wykancza to skora wrocila do normy
Cethapil jest do dostania w UK bez problemu.
Ja Heniowi taki kombinezon kupilam (2 czesciowy). Gatki takie jakby krotkie leginsy i koszulka jakby kolarska. Z tym ze na wakacje nie pojechalismy bo wyszla ciaza i kupno domu i zaduzo tego wszystkiego bylo :D
A ja mam pytanie do mam dzieci żłobkowych. Jak często zdarza się że Wasze maluchy wychodzą ze żłobka podrapane
mój ma szczupłe syrki ale bywa ze widze jakis odcisnięty mały ślad od gumki więc rozmiar L mógłby go uwierać, ale może jakies inne firmy i większe rozmiary? Dziewczyny a tak na oko to myslicie ze stopa typu kluska wejdzie w te paputki. Jade niedlugo do PL to bym sobie zamowila rozmiar L.Cena rozsadna, wzory nie najgorsze. Tylko sie zastanawiam czy te gumki go nie beda uciskac bo kiedys ja mielismy takie 0-6m to byly dosc waskie i mu sie gumki wpijaly. Dodam ze stopy akurat niewiele dziecku mojemu schudly.
A te paputki zazzu maja skorzana podeszfe, bo nie moge sie doszukac tej informacji na FB?
To ja jednak wole skorzana bo na wszelkim materiale pozostaja niezlicone ilosci kociej siersci z podlogi a takZe z procesu udeptywania czy ujezdzania naszych kotow :)
Dziewczyny, mam pytanie na szybko. Czym można sczyścić długopis (taki żelowy, dość mocny) ze skóry dziecka? Lila w wolnej chwili porysowała sobie całe ręce. Umyłam to wodą z mydłem, próbowałam scierać chusteczkami nawilżanymi (które zazwyczaj sobie radzą z takimi rzeczami) i nic.
Macie jakieś lepsze sposoby?