Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale w końcu się przekonał :) Także teraz każde z nas ma w innym kolorze, a Nadia nawet dwie: jedną białą, drugą zieloną, bo czasem podczas mycia jej się jedna znudzi, a ta druga jest już "lepsza"
Opłaca się je kupować chyba najbardziej na all, gdzie są pakowane po 3 czy 4 sztuki 

;
[/url
[/url]
[/url
;
temperatury brak, spała dobrze, humor dopisuje. Cóż to może być?
;
Yolka,jesli mogę Ci poecic ksiazke o nocnikowaniu,,Nauka nocniczka dla chlopcow,,
Takie poltora roczne dziecko latwiej zagadac zdeby siedzialo nawert pol godziny na nocniku z ksiazeczka , niz dwulatka czy starszego ktory jak nie ma ochoty to wstanie (albo w ogole nie usiadzie) i koniec kropka.

Nic powiedziec nie moge, bo to starsza osoba, ale we mnie sie gotuje teraz, grrr!
--
Starsza, nie starsza, ale chyba jeszcze całkiem w formie, skoro takie rzeczy jej do głowy przychodzą. Nie musisz się na nią drzeć, ale stanowcze zwrócenie uwagi jej na pewno nie zabije. Kuleczko, mam wrażenie, że na za dużo pozwalasz tej swojej rodzince i za dobra jesteś. Myśl o sobie i Matim, a nie o wszystkich wokół
Ale to jest Twoje dziecko i muszą to szanować i Twoje dziecko też musi widzieć, kto ma decydujący głos w jego sprawach. Jest coraz starszy i coraz więcej rozumie.