Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A oni robia mlodemu z glowy sieczke, bo ja mowie tak, oni inaczej. Ja sie denerwuje, jak sie odezwe i jest awantura bo jak pisalam wyzej oni wiedza lepiej.
że jak dziecko sie zesr. (sorry) w pieluchę czy zesika to mam mu w tym nos unurać to się oduczy....
jak sie odezwe i jest awantura bo jak pisalam wyzej oni wiedza lepiej.
Ja bym zostawiła tylko w ostateczności, bo ja jakoś tak bym się martwiła....
Ale wcale nie uważam, że zostawienie maluszka z dziadkami jest złe. Mi po prostu brakuje odwagi, ale jeśli ja masz, to śmiało!!!!
No ogólnie to nie wydaje mi się to jakoś super straszne ale obawiam się że jak już to zrobię to się osobiście zapłaczę za nim :/
ja się kompletnie nie znam na tych zasadach przyjęcia stąd pytam
Ale to już 2latki, a nie roczniaki.
U nas w przedszkolu jeszcze niektóre trzylatki w pamperach przychodzą...
Piotruś ma cały czas obniźone napięcie mięsniowe i skrzywienie kręgosłupa przez co nie chodz
Czy wiesz coś na ten temat jak takie dzieci są traktowane przez opiekuna w źłobku ?
czy jeśli wybrałam prywatny źłobek to mam prawo wymagać od nich większego poświęcenia uwagi mojemu synowi?
Monia502 kiedy u twojego dziecka wykryto autyzm i jak to wyszło ? Mój Piotruś był u psychologa i nic takiego lekarka nie stwierdziła tylko 3 miesięczne opuźnienie rozwoju,mnhe jednak martwi ten jego świat.
to ja albo nic nie wiem albo nasze przedszkole czyste jest bo poza ospa nigdy nic extra nie bylo....
dzieki Monia, bede sie troche mniej biczowac. moze to poniedzialku mi przejdzie calkowicie i nie bede sie bala zawiesc Bianki do przdszkola
Kropelki olbas też polecam - kilka kropel na np.tetrę i pomagają udrożnić nosek.