Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hej dziewczyny. Co myslicie o tym??
http://allegro.pl/kubek-lovi-360-mini-210ml-promocja-sklep-w-wa-i4215433267.html
ja wam radze nie cuodwac - nauczyc pic dziecko z kubka normalnego, a na dworze z normalnej butelki. na poczatek mozna takiej z dziubkiem jak to maja wody mineralne. no i musowo przez slomke. a te kubki i inne dziwne wynalazki to sobie darujcie, bo szkoda kasy.
Mój Piotruś nie toleruje żadnego niekapka tylko butelka i koniec.- no wlasnie mam identyko, z niekapka nie umie/niechce mu sie ciagnac. Stosuje glownie butelke, no ale juz duzy z niego bobas i mysle co dalej. Mam jeden kubek ze slomka, ale on sie nim bawi a nie pije z niego. Na zwykly kubek za wczesnie bo to maly roszczepaniec (wszystko na szybko) i raczej nie przejdzie. Niekapkow prubowalam roznych.
Pediatra przepisując nam Ferrum powiedziała, że mogą być po nim luźne kupy. Konsultowałam to z lekarzem i twierdzi, że to po tym, ale ile to może trwać....
Nie afiszowac sie ze slodyczami, ale tez nie robic problemu jak dziecko od czasu do czasu cos zje
jest rzadko cos "zakazanego" w domu.- no u mnie jest bo moj lubi i ja tez skubne, ale mlody ma "swoja" polke.
Mnie razi jak dziecko jada słodycze zamaist posiłków. Moja siostrzenica tak sie "stołowała"- no ostatnio u kolezanki bylam i moj smyk jadl zupe przed drzemka a jej syn sernik a pozniej flache...
dziewczyny co polecacie na poczatek - kredki czy flamastry?