Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
z wlasnego doswiadczenia powiem, ze jak moj maly byl w szpitalu bo tez musialam siedziec na korytarzu jak mu wenflon zakladali bo rodzice nie maja wstepu.
- ja bym porod ominela i polog, nie fajna sprawa i tez bym chciala juz 2-letnie i gadajace, ale niemowlaczki sa takie slodkie i sliczne.. ech, rozmarzylam sie ja bym chciala drugie, ale bez ciazy i od razu dwuletnie;;-P ale ze tak nie ma to nie chce
- moze.. ale mi to tlumaczyli, ze reakcja mamy na widok placzu dziecka jeszcze bardziej to dziecko wyprowadza z rownowagi i tak lepiej jak jest bez.... Szczeka mi opadla, ale coz mialam zrobic, bylam w szoku ze wogole tam zostajemy.. To już jest skandal i łamanie praw pacjenta. U nas to był tylko brak dobrej woli, bo jeden rodzic był.
.I jeszcze kuźwa foch, że płacze.
Gdy się zapytałam lekarki co podają mojej córce, w sensie jaki antybiotyk, to popatrzyła na mnie jak na idiotkę, a jej wzrok mówił po co ci to i tak się nie znasz.
jest takie powiedzenie- tylko spokoj moze nas uratowac i tego sie zawsze trzymam w szpitalu.
--
Czytałam,że dziecko czasem usłyszy jak rodzic ,czy inne osoby rozmawiają o kupie i np. mówią,że" o jej ,ale śmierdzi" itd.
Problem stanowi kupa. Nie potrafi zrobić do nocnika. Nie i koniec.
- moja wyobraznia juz zadzialala Swoją drogą dzieci są czasem niewidzialne. Talerz stał obok mnie, na blacie po prawej, w środku stałam ja, a po lewej patelnia. Odwróciłam się do patelni i jak na kreskówce po kolei z talerza znikały kolejne racuchy. Z pięć ich zjadł...
- jakie slodkieeeee Za to jest kochanym starszym bratem - jak Gugi dostawał szczepionkę to trzymał go za rączkę i pocałował, żeby nie płakał
wczoraj pomogła ciepła herbatka a dziś buziak a po 15 min marudzenia kasza jej pomogła jak na razie od rana nie wspomniała o brzuchu