Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

no ale pije namiętnie z lovi360.Piją Wasze dwu i więcej letnie dzieci jeszcze z butelek ze smoczkiem ? tak z ciekawości pytam :)- jeszcze do dwoch latek mamy chwilke czasy, ale dalej trabie mlody butle na wieczor i tez myslalam czy na cos to zmienic czy czekac az skonczy jesc te kaszke.
sardynka85: Ewasmerf: sardynko, a nie pomyslalas o tym, zeby dziecko samo dojrzalo do rozstan z ojcem i zeby maz przestal wychodzic co rano do pracy czekajac na ten moment;-P- tez mi sie to spodobalo ;)
no właśnie muszę chłopa w domu zatrzymać, najwyżej dom zabierze bank, bo nie będzie kto miał spłacać kredytu, my zęby w ścianę i pójdziemy pod most...ale Misiek nie dozna uszczerbku na zdrowiu psychicznym
no ale pije namiętnie z lovi360.- no w dzien tez uzywa tego kubka, ale tutaj chyba chodzi o wieczorne mleczko

- no w dzien tez uzywa tego kubka, ale tutaj chyba chodzi o wieczorne mleczko

Oo to dobrze wiedzieć, że nie jestem sama, on ogólnie jest średnio emocjonalny po mężu mym, więc mam dwa takie przypadki w domu
Franek to swoje mleko celebruje jak pijak ostatnie łyki Wina Bieszczady;)

Musi musi Franek zawitać w Bieszczady !!! Narazie nie mam serca mu odebrać tej butelk...on pije tylko raz...na wieczór...
tak tę butelkę kocha, tę z "królićkiem" rzecz jasna :)
miło mi ogromnie, szczególnie, że dziś akurat ciężko zebrać mi myśli i jeśli te moje wywody akurat tak podziałały na Ciebie to tym bardziej :) nie wiem, czy to wszystko ma sens co robię z Dziewczynami, ale jak każda z nas w stosunku do swoich dzieci, mam nadzieję, że wychowam je "na Ludzi" :)

[/url

Mamy tego samego męża chyba
mój właśnie koło mnie śpi, pytanie gdzie jest Twój?
[/urlPenny a jakie mleko dajecie - modyfikowane, si?
Bo ja się zastanawiam właśnie czym będę zastępować Małej te wieczorne karmienia. Jakoś nie chcę zostawiać Jej bez niczego.
I też kminiłam czy by nie podawać w butelce ze smoczkiem, bo jakoś nie pasi mi podać z niekapka.
Penny a Wino bueszczady jest jeszcze ;)?
Nadia jak Franek wszysko ze wszyskiego, ale mlecko musi byc w butelce ze smoczkuem...

A teraz jak mam znowu swoje mleko, to jej dodaję do tego modyfikowanego, bo jak karmię Liwcię to mi sika dosłownie mleko z drugiej piersi. Więc za radę Cestmoi z wątku laktacyjnego, zaczęłam to mleko do kubeczka z piersi dawać i podaję w butelce razem z mm dla Nadii, zawsze jakieś przeciwciała do niej trafią :)
co się ma w tetrze marnować jak można spożytkować? 
choć nie powiem, taka kaszka na kolacje czy śniadanko to wygodne było

no a teraz to juz w ogóle znikome ilości mleka, tylko zastepniki.
;

Może tak coś zdziałasz, bo za chwilę może produkcja Ci się przestawić na noworodkową

zamiennik w postaci przytulania i książeczek na przykład jest całkiem fajny
Ja bym już nie uczyła z butli w tym wieku, za stara jest
a z tą produkcją noworodkową chodziło mi o to, że może być mniejsza podaż mleka, o składzie już bardziej zbliżonym do siary. Sorry za porównanie, ale u krowy cielnej dzieje się to samo. Jak jest w ciąży z nowym cielakiem, to w pewnym momencie przestaje się ją doić, bo mleko staje się inne w smaku i ludziom nie smakuje
elfika: podaje tylko i wylacznie wiejskie piatnicy, ktore z calego serca polecam. Nawet lekarka z alergologii na dzialdowskiej mowila, ze piatnica ma najlepsze przetwory, bez zbednych dodatkow w postaci np mleka w proszku:)

;
A kiedy dziecko w sumie opanowywuje samodzielne jedzenie sztuccami tak, ze juz rodzice nie musza karmic??
poza tym dzieci w przedszkolu nie wszystkie jedza same. bylam, widzialam. panie dokarmiaja

Totalna abstrakcja dla mnie

Żartujesz, EwaTotalna abstrakcja dla mnie
Jednak jesli dzieci potrzebują pomocy, to po prostu sie pomaga
;