Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- jeszcze do dwoch latek mamy chwilke czasy, ale dalej trabie mlody butle na wieczor i tez myslalam czy na cos to zmienic czy czekac az skonczy jesc te kaszke. Piją Wasze dwu i więcej letnie dzieci jeszcze z butelek ze smoczkiem ? tak z ciekawości pytam :)
- tez mi sie to spodobalo ;) sardynka85: Ewasmerf: sardynko, a nie pomyslalas o tym, zeby dziecko samo dojrzalo do rozstan z ojcem i zeby maz przestal wychodzic co rano do pracy czekajac na ten moment;-P
no właśnie muszę chłopa w domu zatrzymać, najwyżej dom zabierze bank, bo nie będzie kto miał spłacać kredytu, my zęby w ścianę i pójdziemy pod most...ale Misiek nie dozna uszczerbku na zdrowiu psychicznym
- no w dzien tez uzywa tego kubka, ale tutaj chyba chodzi o wieczorne mleczko no ale pije namiętnie z lovi360.
- no w dzien tez uzywa tego kubka, ale tutaj chyba chodzi o wieczorne mleczko
Oo to dobrze wiedzieć, że nie jestem sama, on ogólnie jest średnio emocjonalny po mężu mym, więc mam dwa takie przypadki w domu
Franek to swoje mleko celebruje jak pijak ostatnie łyki Wina Bieszczady;)
Narazie nie mam serca mu odebrać tej butelk...on pije tylko raz...na wieczór...
Mamy tego samego męża chyba
Penny a jakie mleko dajecie - modyfikowane, si?
Bo ja się zastanawiam właśnie czym będę zastępować Małej te wieczorne karmienia. Jakoś nie chcę zostawiać Jej bez niczego.
I też kminiłam czy by nie podawać w butelce ze smoczkiem, bo jakoś nie pasi mi podać z niekapka.
Penny a Wino bueszczady jest jeszcze ;)?
Nadia jak Franek wszysko ze wszyskiego, ale mlecko musi byc w butelce ze smoczkuem...
A teraz jak mam znowu swoje mleko, to jej dodaję do tego modyfikowanego, bo jak karmię Liwcię to mi sika dosłownie mleko z drugiej piersi. Więc za radę Cestmoi z wątku laktacyjnego, zaczęłam to mleko do kubeczka z piersi dawać i podaję w butelce razem z mm dla Nadii, zawsze jakieś przeciwciała do niej trafią :)
Może tak coś zdziałasz, bo za chwilę może produkcja Ci się przestawić na noworodkową
elfika: podaje tylko i wylacznie wiejskie piatnicy, ktore z calego serca polecam. Nawet lekarka z alergologii na dzialdowskiej mowila, ze piatnica ma najlepsze przetwory, bez zbednych dodatkow w postaci np mleka w proszku:)
A kiedy dziecko w sumie opanowywuje samodzielne jedzenie sztuccami tak, ze juz rodzice nie musza karmic??
poza tym dzieci w przedszkolu nie wszystkie jedza same. bylam, widzialam. panie dokarmiaja
Żartujesz, EwaTotalna abstrakcja dla mnie
Jednak jesli dzieci potrzebują pomocy, to po prostu sie pomaga