Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od zębów to taka wysoka ttemp i tak długo to raczej nie. Tak przynajmiej mówił mi dr
Może to nie dobra metoda, ale jak Hania nie chce jeść i pić w trakcie choroby to kupię jej wodę smakową ( na codzień piję tylko wodę) i np. Kinder czekoladę - same świństwa,
Teraz ma temp.38, czyli ciągle coś się w organizmie dzieje.Możesz też zrobić badanie krwi CRP np. i zobaczysz czy to jakaś infekcja...U nas po gorączce doszedł katar ale dziwny bo nic nie daje rady odciągać i jest tylko w jednej dziurce...z tej strony co przebiła się trójka...wieć może to zęby...
wiem co to zęby u dziecka - ostatnio zajrzałam z ciekawości czy piątki już są u Hani bo mi się przypomniało - a tu niespodzianka - cały komplet. Nawet nie wiem kiedy, co i jak. Bardzo Wam współczuję.
O kurcze, ale pogrom, zdrowia dla Waszych dzieci!!!
le o czymś takim nie, ale to się zarosło, zakleiło ??
- cos nie teges, bo to nie moj wpis... madziik1983: Jeśli to nie da rady, to wdrożymy maść sterydową a jeśli to nie pomoże, to niestety – chirurg :/ Ech… łatwo nie mam, no nie?
mojej koleżanki córcia miała już dwa razy niestety właśnie przez zapalenie pęcherza...