Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
akurat mieliśmy trochę zawirowań życiowo-partnerskich, plus przeprowadzka. Pierwszy rok wspominam jako nerwy, szarpanina, nie tylko między nami. Ale było minęło. Wyluzowałam, poznałyśmy się. Z drugim jest łatwiej chyba, bo jest wiedza, jest doświadczenie. Wiadomo, że co dziecko to inne, ale już jakieś ramy, cele mamy i łatwiej jakoś ogarnąć.
to zazwyczaj dwa lub kilka szczepów, a w jelitach mamy ich dziesiąt. Za to mam zamiar kupić tran. Do wiosny podawałam witaminę D w kroplach, ale już nie chcę, nie widzę potrzeby.
Monika z tych samych względów podawałaś? U nas wręcz przeciwnie, gdyby mógł, to by całą butelkę połknął. Zastanawiam się tylko czemu niby taki super jest..
Co do eyeQ to pomaga dzieciom z ADHD skoncentrować
My próbowaliśmy, ale podobnie jak u Moni Janek wymiotował po nim, spróbuję jeszcze z płynem za jakiś czas.
--
my kapsułki eyeQ baby bo Janek nie miał jeszcze dwóch lat wtedy, z płynem nie próbowałam, ale wiem że są dwa smaki i też są kapsułki które można wyciskać

Liwcia też tylko, że w chuście
Normalnie Marcin, moje koleżanki, które nas odwiedziły, przechodzący ludzie i ja, byliśmy w szoku
bo spodziewaliśmy się, że po pierwszych stu metrach, gdzie naprawdę było ostre podejście, Naduchna zechce do nosidła, co byłoby całkiem zrozumiałe przecież. A ona, że nie, mimo tego, że z trzydzieści razy pytaliśmy czy chce na ręce lub na plecy do taty. Wziął ją w końcu prawie na siłę przy samym szczycie, bo były takie krzaki, że by ją podrapały na twarzy. Szła sobie ze swoim plecakiem, taka dzielna moja mycha, a ja tylko patrzyłam i mnie wzruszenie ciągle ogarniało
taka mała turystka nam rośnie
Jak zgramy zdjęcia to wrzucę na odpowiedni wątek.
nie zamierzam jej póki co wyprowadzać z błędu 

;

;
Zamiast tego na pewno lepsza będzie rozsądna dieta
;
Wg mojego M byśmy musieli zjadać tyle tłustych ryb co południowcy by to miało ręce i nogi w naszej szerokości geograficznej.
Ale wiecie pewnie jak ze wszystkim... każdy ma swoje racje i są różne badania w tym zakresie - przeczące i potwierdzające zapewne, więc ostatecznie każdy decyduje co, kiedy i jak poda.

;
masakra, najlepiej nic nie podawac i nic nie jesc. bo to co jest w pozywieniu to smiem watpic czy tam jakies witaminy jeszcze sa;-p oprocz chemii.
[/url]