Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
(zbledla?) ja nadal widziałam lekkie plamki,ale lekarka mowi,ze to nie wysypka
. No ok. Ma zapalenie gardla,mamy antybiotyk,taki na 5 dni,podawany raz na dobe (wiec chyba jakiś silny),ale na razie się wstrzymuje,bo chce zobaczyć czy jutro będzie miała te wysypke, a po antybiotyku tez może wystapic.

[/url]
Monti ale te zapalenia gardła co teraz panują, to ponoć typowo wirusowe są (przynajmniej u nas taka epidemia) to po co ten antybiotyk?

mój od razu mówi że anginowe gardło samo nie minie....
Czy wasze dzieci też myślą, że rzeczy martwe żyją. Tzn. Zuzi np. upada gumka do włosów i wpada pod szafkę, a ona kładzie się na podłodze zagląda tam i woła "gumka oć (choć)".

;

powiesz, ze przez zabawe mozna uczyc. Zgadzam sie, ale jesli tecteletubisie przynisza dziecku radosc przeogromna? I zeby nie bylo moj tego nie oglada, preferuje stacyjkowo i auta (ostatnio bawi sie, ze jest oplem
)
W zyciu kazdego czlowieka , a szczegolnie malucha wazna jest rowniez rozrywka,
;
;
polecam miki, jest naprawde edukacyjna. uczy kolorow, liczb, przedmiotow. swietnie zrobiona animacja. dla takiego 2 latka - idealna.
;
I musze przyznać, że nauczyła sie "tulimu", sprzątania (bo tam taki odkurzacz wszystko sprząta), piosenki do ćwiczeń: "głowa, ramiona, kolana, palce itd") i jeszcze czegoś, ale nie pamietam bo to dawno było
całe szczęście miłość do Teletubisiów przeszła
A jak Martynka była malutka to własnie Teletubisie były jej ukochana bajką.