Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

dzis rano jak go zostawialam Pani zawolala mnie na strone i mowila mi ,ze to juz nie pierwszy raz itp. ja oczywiscie wiem,ze to nie pierwszy raz poniewaz nabiezaco bylam informowana o tym,ze kogos trzepnal lub go ktos
[/url]
U nas Hania nie miała gorączki przy ospie- żadnych innych objawów oprócz krost, które nawet nie swędziały.- to skad wiesz ze ospa?? bylas u lekarza??

[/url]
Byliśmy w zakaźnym.- tak pytam, bo roznie bywa i moge nawet nie skojarzyc paru krostek z ospa...

[/url]

[/url]
zawsze w zlobku bylo ok a w domu zachowywal sie gorzej ..moze udalo mu sie kilka razy bez reakcji z zachowaniem w zlobku i to kontynuuje? ja wiem,.ze on ma silny charakter i jest temperamentny
;
ale skoro caly czas utrzymuje sie tylko na tym jednym kolanku (na raczkach jakby lzej) to chyba nie.ospa.i tez nie ma sensu leciec do lekarza z wysypanym troszke kolankiem? Mama mnie dzis azs.postraszyla, bo moj brat mial.straaaaaaszna tego postac (caly az popekany, rybia luska, ciemieniucha jak.kask itp). Moze to byc to?
Moze to byc to?
;

;
czy to nie od ucha jej ból promieniuje?

;
i jeszcze kwestia kupy... no nie usiądzie na nocnik za chiny ludowe, jakby się bał zrobić na nocnik, usiądzie obok, ale zrobi w majtki albo pieluchę... nie pomagają tłumaczenia, przytulanie, oglądanie bajek podczas skupiania, nagrody i tym podobne... próby usadzenia go na nocnik na grubszą sprawę kończą się mega histerią :/
Pomogło. Pierwsze dwa tygodnie było bez zmian, a potem nagle odważyła się zasiąść na nocnik. Nadal bezskutecznie, ale to już było coś. Po kolejnym tygodniu po prostu oznajmiła, że potrzebuje nocnika, usiadła, zrobiła co trzeba i już. Od tamtej pory zero wpadek

na spacer też bez pieluchy, kiedy za oknem tak zimno? puściliśmy go parę razy na rower, kiedy było ciepło i za każdym razem była wpadka
;
jednak wyniki zaniepokoiły pediatrę?

ale sugerują coś?
Livka bede 3mala kciuki zeby to nie bylo nic powaznego