Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ponoć im częściej się myje włosy tym gorzej.
Tzn wtedy się błędne koło nakręca, skóra szybciej tłuści i trzeba potem myć codziennie.
No i pamiętam, że chyba po 2-3 tygodniach niemycia włosów miała strąki na głowie okropne, ale potem włosy zaczęły się same.............................czyścić !I po miesiącu już wyglądały lepiej.
À le to wtedy chyba trzeba sie zaszyc w domu na ten czas i nosa nie wystawiac...
niestety to bujda , w moim przypadku się nie sprawdza.
Nie myłam raz miesiąc na wakacjach i nic nie dało.
Teo, masz ode mnie pierwszego hejta za te mycie wlosow
- ale zazdroszcze... ja myje 2 razy na tydzien, ale moja kumpela musi codziennie bo tez mozna "placki smazyc" jak to ktos ladnie ujal.. Sama zresztą myję podobnie - raz na 2/3 tygodnie i jak komuś mówię to nikt nie wierzy.
teo, jak ja bym 3 tyg nie myla to bym sobie skalp zdrapala. nawet nie chodzi o tluste nietluste, ale mnie po porstun łeb swedzi po kilku dniach niemycia glowy i nic na to nie poradze
Ale wiecie ? Ponoć im częściej się myje włosy tym gorzej.
Tzn wtedy się błędne koło nakręca, skóra szybciej tłuści i trzeba potem myć codziennie.
Nie wiem czy to prawda, ale tak słyszałam.
Od kiedy zaczęłam wyszukiwać w sklepach (i używać ) szamponów, żeli pod prysznic bez laurylosiarczanu sodu i podobnych mu substancji, to jest o niebo lepiej i z moimi włosami, i ze skórą.
Ja myję swoje włosy raz w tygodniu, bo mam długie i mi się nie chce częściej :P ale też sie z nimi nic złego nie dzieje, w sensie tak jak u Teo wyglądają normalnie :)
Tak patrze na Twoj suwaczek mangaa i sie zastanawiam czy druga tez szarpejem bedzie
U nas sie sprawdzila przy roczniaku :))