Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aha, pomógł jeszcze szampon różowy z księżniczką:)
Dziewczyny poradźcie, córa załapała owsiki (w nocniku w kupie zauważyłam), nie wiem, może syn ze szkoły przyniósł.
Kiedy mam wymienić pościel i wyprać/umyć zabawki?
Jak długo to dziadostwo będzie wychodzić?
Koło tygodnia, to jak dziś wszystko zmienię i popiorę, a jutro dalej będą wychodziły, to znowu pościel wymieniać? Bo tego nie rozumiem.
Koło tygodnia, to jak dziś wszystko zmienię i popiorę, a jutro dalej będą wychodziły, to znowu pościel wymieniać? Bo tego nie rozumiem.
jedyne co to odstawilam kompletnie slodycze na okres leczenia
Od 1 września piją tran. Ale oczy (powieki i pod oczami) mi się nie podobają, już wzięłam skierowanie na badania, bo nigdy nie miała, ale teraz ma katar, więc pójdę gdy się skończy.
Powiem Ci, że mój syn jest mistrzem w łapaniu owsików i ja zawsze szalałam: dezynfekcja całego domu. A ten łapie te robale jak głupi (podatny jest mega). Koleżanki nic nie sprzatały: podały lek, zmieniły pościel, odkurzyły dywany, zmyły podłogi. Ale nie prasowały, nie myły zabawek, nie czyściły łóżek i ich dzieci nawrotu NIET... Nie szalały... Baaa, nadal nawet nie dbaja o higiene rąk i cisza. A ja nawet specjalne płyny do rąk uzywam... Podłogi pastuję, odkażam mopem parowym... piore dywany... Nic to nie daje...
mi sie wydaje ze to bzdura i straszak na dzieci.
I niestety, ale robie to na sile. Brutalnie to wyglada ale przyjmuja leki. Strzykawka do buzi, przytrzymuje raczki, jak trzeba to i buzke...no nie ma wyboru:(
To moze można je "wdychać?". Chociaż kurka, to połowa społeczeństwa by chyba miała te owsiki w oskrzelach/płucach...