Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Krasnal choruje rzadko
jakie wzorce dajesz i czego uczysz
No jakie rzadko, jak non stop piszesz, że chory ?
Zresztą co ja tam wiem, immunologiem nie jestem ;)
Oraz przywykłam już do takich głosów, jak Brombap.Że jak można w marcu dziecko 1,5 roczne bez czapki ?! Toż to skandal !!
Także wiesz, wszystko zależy od punktu siedzenia ;)
Tylko często mam wrażenie, że 85 % rodziców nie ubiera swoich dzieci pod kątem pogody, temperatury etc tylko pod kątem miesiąca
Nasza Nina ma normalną temp 36,9 - 37,0.U mnie norma do 36,5.Więc na logikę skoro ona cieplejsza to chyba zimniej jej nie będzie, niż mi co nie ?
u nas obaj mają normalną 36,2, tak samo jak ja z mężem
Albo pod swoim kątem ;)
kilka minut na przejście z samochodu do przedszkola (bo tak mniemam po opisie Teo - na podstawie tych podwiniętych nogawek po wyjściu z fotelika)
Frag, z dziewczynką łatwo - rajstopy i kombinezon, a do przedszkola spódniczka. Z chłopcem rzeczywiście trudniej.
No, przynajmniej w maluchach, nie wiem czy starszaki też się chętnie na taką wersję ubioru zgodzą
Krasnal może jeszcze mało kumaty, ale ostatnio chciał wyjśc w crocsach - przy 2 stopniach. także ten ;)
A spacery przedszkolne? Przecież tak samo ubrana Nina pójdzie na spacer.
Krasnal może jeszcze mało kumaty, ale ostatnio chciał wyjśc w crocsach - przy 2 stopniach. także ten ;)
Tylko, że przykrycie jej w nocy w 100% kończy się obudzeniem i rykiem, że "ciepło!"
ja jestem w ogole oredowniczka wygody
ale dzinsy do przedszkola? chyba ze takie na gumie, co nie?
bo dziecko nie jest dorosłe, to nie wie, co dla niego dobre?
Nie, no pewnie, że na gumie, przeca "zapinanych" by sobie nie odpiął/zapiął.
widze czasem dziwczynki w takich spodniach dzinsowych 3/4, do tego getry, jakies tuniki. sory, ale jak one sobie tam radza przy rozbieraniu w ubikacji
hope, i zas we wrezsniu bedziesz miala to samo.
ale to sie nic nie sprawdza;-P
Duzy, zupelnie jak Ninka. Bez czapki, wiatrowka i tez polbuty czyli lydka na wierzchi, bo na rowerze.