Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
mialyscie z tym dziadostwem do czynienienia?
;
i co? wyszlo mu cos?

;
bladykocie - a rozpoznam golym okiem jako laik?
a ty Teo? informujesz ze sie odrobaczacie? ze masz podejrzenie robaczycy w domu?
Oraz wiesz ja podejrzenia robaczycy jednak nie mam, bo to że kot srał robakami to jeszcze chyba o niczym nie świadczy.

jednakowoz preparat i grzebien sa na stanie.
;
;
dziwczyny - a jakos informujecie w przedszkolu?

ja tak nienawidze robali, owadow, pasozytow, wrr, mam od razu psychiczne "objawy", cala cie drapie, brzydze jak tylko o tym mysle, az sie wzdrygam. no masakra jakas.
;
Sa jakies tam srodki, ale z dzieckiem bym chyba nie ryzykowała...
No i pani dr powiedziała, że musimy skontrolować u chirurga siusiaka, chodzi o stulejkę. Ale powiedziała, że nie wie czy to jest stulejka fizjologiczna czy patologiczna... Pytała, czy robi się pęcherzyk podczas siusiania. No ja nic takiego nie zaobserwowałam... Miałyście do czynienia z czymś takim? Poza tym robiłam mu morfologię i wynik jest idealny!
;
. Jak zaśnie, to ją odnoszę z powrotem do jej łóżka - pół godziny później jest znowu u nas. Co jest??? Mam już tego serdecznie dość. Starsza też łaziła na tym etapie, ale nie codziennie.
;
nawet nie wiem kiedy sie wzlizguje.
I to jest najgorsze, a jak jej się np. o 4-5 nad ranem to zdarzy, to już w ogóle kaplica, bo o tej porze już nie dam rady zasnąć. Ech.
] aż się wkurwiwszy [bo ileż można], zanabyliśmy jej nowe łóżko dla "dorosłej dziewczynki" [
] i od soboty śpi w nim całe noce, aż do rana.
gdy padal deszcz. Po 20minutach znowu normalne dziecko. Albo wszystko jest super i nagle sobie umyslil ze mam mu przyniesc misa ktory lezy 1,5metra od niego. Mam go podac ja i koniec. Kazda moja odmowa spelnienia jego prosby konczy sie afera. Wiem ze minie, wiem ze trzeba przeczekac. Pomagam mu jak moge przez to przejsc, ale sie pytam: ile jeszcze??? ile to trwalo u Waszych dzieci?

;

;
bo ki czort wie czy sie nie zarazilam

hydro może po prostu zaraz jak przyjdzie odprowadź ją do siebie?
A wiesz, jednak rano trza wstać i zasuwać, więc byłoby ciężko. No to pewnie [jak wszystko inne] trzeba przeczekać

;
;
;
;Wiem że nie tylko ona tak z chłopców mówi,
Ale rzeczywiście może za mało słyszy męskich czasowników.
;
;
;
;ale on się bardziej ku bostonce skłania...