Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nam ortopeda mówił - gołe stopy, gołe stopy i jeszcze raz gołe stopy,
Mowie wam zbadajcie te stopy na pedoskopach nim wydacie fortune na sztywne kapcie, przeciez to nic innego jak bierna korekta, czy ktorys z ortopeow mowil wam jak cwiczyc takie stopy, czy tylko buty i juz?
Teraz odchodzi sie od usztywjianych aurelek, bartkow i innych takich.
Bo mi każdy truje pantofle, pantofle, pantofle a ona nie chce i na boso tylko goni.
Frag akurat stopy nie sa moim konikiem, z uwagi na wade franka zmuszona bylam poczytac toche wiecej, ale przeraza mnie to ze polowa zdrowych przedszkolakow chodzi w usztywnianych butach.
--
Za to w drugim domu mamy ogrzewanie podlogowe i tam moze chodzic bez kapci, no i do ogrodka malego wyganiam latem na trawę boso
No, ale to już osobnicze na pewno są skłonności
Z moich doswiadczen tez takie buty sa czesto za ciezkie dla dziecka i dziecko zamiast przetaczac stopy od piety do palcow od razu stawiaja cale stopy i klapia nogami( czesto jest to przy obnizonym napieciu mm w tym tez zespole downa).
Lecia my z felem mamy totalny armagedon
Lecia my z felem mamy totalny armagedon i to taki ze zastanawiam sie czy on na pewno jest zdrowy. Ale problemy sa tylko przy nas, schemat kompletny a awantury o wszystko ze slomka krzywa ze on chial opiac pas, ze musi wyjsc przed frankiem, ze chce tate ze nie chde taty, ze mam wyjsc i tak w kolo.. ewidentnie bada na co moze sobie pozwolic.
Lecia my z felem mamy totalny armagedon i to taki ze zastanawiam sie czy on na pewno jest zdrowy. Ale problemy sa tylko przy nas, schemat kompletny a awantury o wszystko ze slomka krzywa ze on chial opiac pas, ze musi wyjsc przed frankiem, ze chce tate ze nie chde taty, ze mam wyjsc i tak w kolo.. ewidentnie bada na co moze sobie pozwolic.
Ale problemy sa tylko przy nas
Marcel tez ciągle robi awantury on jest w innym wieku więc trochę nie to samo ale chodzi mi o ten fragment wypowiedzi:
Ale problemy sa tylko przy nas
Ale to norma przecież. Zawsze dzieci przy rodzicach pozwalają sobie na więcej - bo po prostu w ich towarzystwie czują się najpewniej
ona traktuje to jako swoją doskonałość osobistą i nieomylność.
Wybacz jej - pewnie już zdążyła zapomnieć, jak to jest
Wybacz jej - pewnie już zdążyła zapomnieć, jak to jest
czoraj Natalia pobiła swój rekord - ledwo się położyłam do łóżka w okolicach 22:30, to zaraz była u nas. Trzy próby eksmisji = trzy powroty. AAAAAA!!!
teraz mieszkamy w wynajętym mieszkaniu i tu mamy łózko 132 cm więc mąż śpi w dziurze pod ścianą ja na baczność a reszta to dziecko
nalać sobie mleka do szklanki a zrobil to m i darcie przez 20min
melisa z rana jak smietana
Magda jak maz chce zobaczyc nerwowe dziecko to zapraszam. U nas oprocz buntu przyczyniaja sie geny- oczywisvie wiadomo ze nie moje.