Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Np potrafi sie obudzić o 2 w nocy i piszczeć, ze ona chciała sama zasunac rolety przed snem (a zapomniała i my zasunelismy).
A juz mnie do szału doprowadza jak sie zgapi, ja jej ubiore kapcie w pdkolu, po czym ona sie wścieka, ze chciała sama, ściąga je, zakłada buty i dopiero je ściąga i SAMA zakłada kapcie.
bo JUZ nie chce, chciała przecież wcześniej )
kurka, a ja czytam ze 5 latek to super wiek.. i sie tym łudzilam.
chcialabym poczytac te teorie z ktorej zawsze kpie. macie jakies tytuly? (nie chce mi sie teraz przelatywac 200 stron na forum). Zamowie: jak mowic oraz wychowanie bez porazek. ale jak juz place za przesylke to moze podrzucicie co jeszcze jest ciekawe?
Zamowie: jak mowic oraz wychowanie bez porazek. ale jak juz place za przesylke to moze podrzucicie co jeszcze jest ciekawe?
A juz mnie do szału doprowadza jak sie zgapi, ja jej ubiore kapcie w pdkolu, po czym ona sie wścieka, ze chciała sama, ściąga je, zakłada buty i dopiero je ściąga i SAMA zakłada kapcie.
Dii, a to sa takie mini granulki?
ULCIA nie gadaj, że Twoja spokojna Martynka też takie akcje miewa ?
Pocieszcie mnie że to przejściowe i szybko mija. Tośka upodobała sobie "sporty ekstremalne". Nauczyła się skakać
psycholog wczoraj mowila ze nie mowic NIE WOLNO, tylko : zrob tak i tak. co niby jest truizmem, ale jak sie zastnowilam to ja tez uzywam: nie wchodz na ulice, nie wlaz na szafe (przykladowo). taka mamy fiksacje na slowo NIE - nie rob tego, nie wolno itd
ej, fajne! kradnę
Probuje ich dzisiaj ubrac na dwor, lataja jak dzicy, ja juz upocona, wiec mowie do nich " mama zaraz z Wamu na glowe distanie" a starszak dodaje "i jobla"