Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Monia - ale sie Dawidek ostatnio wyuczyl, gratuluje ;)
Z mowy coraz wiecej "wyrazow" z roznych liter ale nadal nic konkretnego i nie zrozumialego.
Moje dziecko intelektualnie jest omnibusem oraz jest najlepszy pod tym względem z całego przedszkola, ale żeby nie było za słodko jest najsłabszy w sferze społecznej!!!! To mnie bardzo niepokoi ;(. Jednak ten rozwój społeczny jest nawet ważniejszy niż umysłowy ;(
mówię do niego "To jest kreska" i zostałam przez własne dziecko poprawiona - "To jest linia!!!"
Normalnie jak w gorach
tzn, ze idzie ku lepszemu czy pogorszeniu....?
Jak długo mogą wychodzić czwórki? Mała nie ma jeszcze żadnej, mimo iż dziąsła są MEGA napuchnięte, od ponad tygodnia nie ma mowy o myciu zębów.
Jak długo mogą wychodzić czwórki? Mała nie ma jeszcze żadnej, mimo iż dziąsła są MEGA napuchnięte, od ponad tygodnia nie ma mowy o myciu zębów.
I w sumie nie czuję się z tym źle
i mowie: piotrek, ale czemu powiedziales ze to fontanna jak to kaczka chyba byla. a piotrek: nie, to byla fontanna w ksztalcie kaczki. hehehe
Maks czasem zje domowe ciasto, badz herbatnika kupnego. Ale jak w swieta zjadl chyba ze 2 cale kawalki ciasta (bo u babci, u prababci i cioci) i to nie takiego z kremami, czy czekolada to raz ze obiadu w ogole nie zjadl
No i co z tego? Jesli sie zna umiar, do tego dochodzi ruch i w miare dobre zywienie to wydaje mi sie, ze nawet slodycz szkody nie narobi.
mus owocowy z kubusia