Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co dopiero mamy trójki i więcej mają powiedzieć?

Mamy trójki oraz ilości większej bankowo by powiedziały, że to dużo łatwiej niż z dwójką
drugą ręką fotelik z Hugiem, do nogi przyczepiona Nina, która skuczała, że MUSI się przed klatką schodową wysikać pod krzaczkiem
uwielbiam takie sytuacje. No i pocieszyłas mnie z tym przejściem z dwójki na trojke
Jajeczka podobno nawet z kurzem się unoszą :-o
Brr...

i to dziala zazwyczaj. Odnioslam sie tylko do wypowiedzi żeby nie wymagać (nie mogę cytować bo z Tel pisze). Bo ja wymagam. Pewnie ze nie krzyczę go jak mu sie glosniej krzyknie, ale zawsze zwracam mu uwage, ze teraz dzidziuś usypia i trzeba byc cicho. Dodając co będziemy robić jak uśnie.

Coś mi jeszcze do głowy przyszło, coś co Dii radziłam jak miała problem z usypianiem Madzi. Możesz opowiadać szeptem bajkę usypiając noworodzia? One lubią nasz głos, działa na nie kojąco
;
Bo zrozumiałam, że tylko dziewczyny biorą leki?
dzisiaj dzień szorowania, jak się cieszę...

Wiecie, ja też kiedyś jako dziecko miałam owsiki. I moja mama nawet nic z tym nie robiła.
;

To znak ;)- on czesto bez wozka chodzi ( na plac zabaw, do babci czy cioci), ale wybralismy sie dosc daleko i to do sklepu wiec nam w sumie wygodnie bylo miec wozek jakby sie mlodemu isc nie chcialo no i byloby gdzie zakupy ladowac he he. Nie mam parcia by chowac wozek, na wakacje zabieram nauczona przebojami kolezanki z "rozrywkowym" synem ;)
Że pora odwózkowić synka ;)

moze glupie pytanie.... ale skad wiadomo ze dziecko ma owsiki?
;

Obecnie nawet sam sobie katar odciaga :P- he he, chcialabym widziec:D

nie powiem żeby siedziała super spokojnie ale na czas mierzenia wystarczy
Łącznie z myślami czarnymi jak noc. To normalne? Umieram po prostu...