Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Parę razy udało się go wysadzić na nocnik, ale przeważnie ucieka przed tym jak przed ogniem.
Nie mam pojęcia, co mogłabym zrobić, aby zaczął inaczej do tego podchodzić.
Czy któraś z Was tez tak miała ze swoją pociechą i dała radę? Pleeeease - poddajcie jeszcze jakieś pomysły !

i spuszczanie jej w wc. Oczywiście zero komentarzy fuj, ohyda ect
Po kilku miesiącach wołała sama.w złobku nawet nie wiedza, ze "mamy problem" z kupką ;-)

Ile nerwów mnie to kosztowało, nie macie pojęcia.

to w szoku były
zreszta jak mowię, ze prżez cały weekend Martynka jest w stanie zjeść dwa jajka i serek waniliowy to tez mi nie wierzą skoro w żłobku je normalnie ;)

;

;
Nic nie dociera do niej. Jak rano tłumaczymy, co i jak, to oczywiście wszystko rozumie i zgadza się z nami. Kolejnej nocy historia się powtarza - młoda zaczyna się drzeć, że już dość nocy, że chce się bawić, że nie będzie spać. I jest w pełni świadoma, nie żeby lunatykowała czy coś. Nie wiem, skąd jej się to wzięło, ale krew mnie już zalewa, bo od paru tygodni nie śpimy dobrze przez te cyrki. Co robić? Przestaliśmy jej puszczać bajki w tv, codziennie maksimum czasu spędza na dworze, robale ostatnio wytępione. Jedyne co, to niedługo mamy wizytę u laryngologa, bo jest podejrzenie, że trzeci migdał jest nieco przerośnięty, ale żeby to ją budziło?
I jeszcze ten dziki bunt, zero zrozumienia, że noc, że ciemno, że wszyscy śpią. No masakra po prostu...
A pisałam ostatnio, że trzylatki to takie kumate istoty, a tymczasem mam wrażenie, że jest gorzej niż rok temu.
;
jak chce niech sie bawi, ale sama;-P nie budzac nikogo

przyjaciółka mi mówiła, że jej synek budził się w nocy, miał koszmary, nie chciał spać, w dzień był osowiały. Wycięli migdał (bo miał zapalenia uszu nawracające) - dziecko totalnie inne, śpi, nie budzi się, w dzień wesoły (bo i wyspany)...
U Mikiego po wycięciu migdała (migdałów właściwie) też totalna zmiana - aktywności, zachowania, jedzenia, spania...
Nie ma szans. Nie chce sama. Żąda towarzystwa, bardzo stanowczo.
o. Nie da się tak funkcjonować. Wczoraj w nocy to normalnie miałam ochotę wyjść z domu i nie wracać. Czekam na tego laryngologa w takim razie.
) a normalnie az nie wierze, ale od dnia.urodzin jakis wyrozumialy, mozna z nim na ugode pojsc (tzn, ze on moze
) Miskowi wszystko tlumaczy, pokazuje, bawi suw z nim i znosi jego nauke pokazywania gdzie oko.itp na sobie
albo nie to dziecko z dworu wzielam (czasem wraca tak brudny, ze jest taka opcja), albo czary mary...ale tak ewidentnie od dnia urodzin
za to mloddszy nadrabi
zaczal sie bunt dwulatka, a teraz ma jesczze faze mama i wiszenie na mnie z cyckiem.w buzi. Wystarczy, ze pojde do wc, znikne z jego oczu na sekund 5 a.juz slysze ryk. Czekam do 28 listopada 2016! (Trzecie urodziny)
Hydro, może faktycznie warto pójść do jakiegoś terapeuty od SI i sprawdzić, czy to nie to?
Hydro, a ja wlasnie ostatnio o Tobie myslalam, ze mowilas ze trzylatki to takie cudowne i jesze dwa tygodnie temu nie wierzylam (albo myslalam, ze mi sie taki delikwent trafil) a normalnie az nie wierze, ale od dnia.urodzin jakis wyrozumialy, mozna z nim na ugode pojsc (tzn, ze on moze
) Miskowi wszystko tlumaczy, pokazuje, bawi suw z nim i znosi jego nauke pokazywania gdzie oko.itp na sobie