Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Parę razy udało się go wysadzić na nocnik, ale przeważnie ucieka przed tym jak przed ogniem.
Nie mam pojęcia, co mogłabym zrobić, aby zaczął inaczej do tego podchodzić.
Czy któraś z Was tez tak miała ze swoją pociechą i dała radę? Pleeeease - poddajcie jeszcze jakieś pomysły !
w złobku nawet nie wiedza, ze "mamy problem" z kupką ;-)
Ile nerwów mnie to kosztowało, nie macie pojęcia.
jak chce niech sie bawi, ale sama;-P nie budzac nikogo
przyjaciółka mi mówiła, że jej synek budził się w nocy, miał koszmary, nie chciał spać, w dzień był osowiały. Wycięli migdał (bo miał zapalenia uszu nawracające) - dziecko totalnie inne, śpi, nie budzi się, w dzień wesoły (bo i wyspany)...
U Mikiego po wycięciu migdała (migdałów właściwie) też totalna zmiana - aktywności, zachowania, jedzenia, spania...
Nie ma szans. Nie chce sama. Żąda towarzystwa, bardzo stanowczo.
o. Nie da się tak funkcjonować. Wczoraj w nocy to normalnie miałam ochotę wyjść z domu i nie wracać. Czekam na tego laryngologa w takim razie.
Hydro, może faktycznie warto pójść do jakiegoś terapeuty od SI i sprawdzić, czy to nie to?
Hydro, a ja wlasnie ostatnio o Tobie myslalam, ze mowilas ze trzylatki to takie cudowne i jesze dwa tygodnie temu nie wierzylam (albo myslalam, ze mi sie taki delikwent trafil) a normalnie az nie wierze, ale od dnia.urodzin jakis wyrozumialy, mozna z nim na ugode pojsc (tzn, ze on moze) Miskowi wszystko tlumaczy, pokazuje, bawi suw z nim i znosi jego nauke pokazywania gdzie oko.itp na sobie