Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A się zastanawiam czy bym teraz weszła w ten rytm "stary"...
No własnie ;)

No właśnie, ale mi czasami tęskno do budzenia się na obiad tylko po to, żeby zjeść i dalej kimać.

ostatnimi czasy dosc zesto wspominam wyjazd do Chorwacji (pstatni przed ciaza z Kuba, taki na serio we dwoje) i te luzy, to lezenie caly dzien na materacu na wodzie. Teraz juz niewykonalne. Wczoraj wzielam ich na pobliskie jezioro to nawet nie usiadlam.dosc zesto wspominam wyjazd do Chorwacji (pstatni przed ciaza z Kuba, taki na serio we dwoje) i te luzy, to lezenie caly dzien na materacu na wodzie. Teraz juz niewykonalne. Wczoraj wzielam ich na pobliskie jezioro to nawet nie usiadlam.
Nicnierobienie, leżenie do góry brzuchami na plaży, wieczorami wino przy ognisku. Ech....
Moja starsza siostra w tym roku przeżywa strasznie, że po raz pierwszy dwójka jej dzieci wyjeżdża na obóz nad morze. Plany ma już bardzo rozbudowane
Dii a mogę, z ciekawości takiej czystej, spytać czy Kacper zachowuje się tak tylko w stosunku do Magdy, czy do innych dzieci też ?
W sensie jak się np czymś bawi i jakieś inne dziecko zaczęło by mu przeszkadzać/zabierać to co on robi ?

Na razie kuracja zachowawcza - protargol, flixonase i immunotrofina. Za 6 tygodni kontrola i jak nie będzie poprawy, to skierowanie na zabieg. Ktoś stosował już takie leki? Działały? Wolałabym, żeby się obeszło bez zabiegu 
Ale niestety bez łapówki się nie obyło. Ustaliłyśmy, że jak się uda, to kupujemy jajka niespodzianki (ona je uwielbia). No i wszystko pięknie poszło, wychodzimy, ja się rozpływam w zachwytach, że udało się, że pan doktor mógł zajrzeć do gardła itp., a ona na mnie patrzy z dezaprobatą i mówi: "mamo, ja otworzyłam buzię, bo chciałam to jajko"

;
no hydro, wprawdzie daleko ci chyba do RB ale skoro zadzialalo...
Ale co miałam zrobić? Tego absolutnie odpuścić nie mogę.
;
Zresztą młoda to wg mnie najlepiej podsumowała, żebyś jej minę widziała
Ktoś stosował już takie leki?
Potem niestety poszedł do przedszkola i było już tylko gorzej...
no jestem w szoku i mysle sobie ze moze troche znajomaprzesadzila, ze Aga jest jednak przecietnym dzieckiem,
:)
;
Nie wiem czy można nazwać to standardem, ale też nie wydaje mi się, żeby miało to mieć jakiś dramatyczne konsekwencje
Ja widzę same pozytywy.